Commercieel te huur in Antwerpen

€ 10.222
EPC-label BEPCB
750
Omschrijving

ANTWERPEN - Royale karaktervolle kantoren

Uniek en architecturaal pakhuis-kantoor nabij de Scheldekaaien, als voormalig kantoor van gerenommeerd architectenkantoor Crepain Binst Architecture.

Deze instapklare kantoorruimtes betreffen een oppervlakte van wel 750m2, verdeeld over drie verdiepingen.
Alle faciliteiten zijn gloednieuw zoals : koeling en verwarming via warmtepomp, ventilatie op elke verdieping, brandalarm, domotica, inbraakalarm, toegangscontrole (PIN en NFC), netwerkkabels, videophone met app, serverruimte, camerabewaking (hal & parking), fietsparking, en een terras aan de kantine op de eerste verdieping.
Vloerverwarming.

Twee inkomhallen zijn beschikbaar, diverse vergaderzalen maar ook een riante open landschapskantoren, met talloze aangename werkeilanden. Per verdieping is er een zeer recente keuken voorhanden en sanitaire ruimte.

Tevens is er zelfs nog een kelderverdieping die wordt ingericht als extra vergaderzaal met sanitaire cel en bergruimte, die optioneel kan bijgehuurd worden.
Het sfeervolle binnenplein biedt ruimte voor 8 autostaanplaatsen, en er zijn fietsenstallingen.

De statige en karaktervolle voorgevel aan de straatzijde zorgt voor een uitzonderlijk en authentiek karakter van uw kantoor.
De bijzondere staalstructuur en hoge plafonds (3.60m) maken van dit pakhuis een architecturale, hedendaagse parel en inmiddels goed gekend adres in de stad.

Een iconische werkplek !

Financieel

Onroerende voorheffing
13.435,43 €

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Kantoor
Bewoonbare oppervlakte
750 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Energie

EPC-label
B
Unieke code EPC
20240723-0015725961-NR-2
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden