Appartement te huur in Brussel met 2 slaapkamers

€ 3.500
EPC-label BEPCB
184
2
2
Omschrijving

Brussel I Kanal

Tegenover het Kanaal van Brussel en in de onmiddellijke omgeving van Tour et Taxis, gelegen op de veertigste verdieping van de hoogste toren van België, gemeubeld appartement met een bruto vloeroppervlakte volgens PEB van ± 184 m² met twee slaapkamers en een terras van ± 64 m² met panoramisch zicht op het Kanaal en Tour & Taxi.

Het appartement komt uit op de inkomhal en leidt naar de grote woonkamer met een oppervlakte van ± 85 m² met daarin diverse zithoeken en een eetkamer, deze baadt in het licht dankzij de grote erkers die een panoramisch uitzicht bieden over de stad van Brussel. Een volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek en een terras van ± 64 m² ideaal gelegen op het zuidwesten, volledig bemeubeld en gedecoreerd met vegetatie, vervolledigen het appartement. Nachtzijde, twee slaapkamers met elk een kleedkamer en een eigen badkamer en een aparte wasruimte.

Andere: airconditioning, gepantserde deur, 24-uurs beveiligd gebouw, conciërge, verschillende parkeerplaatsen beschikbaar als optie. Kosten: 700 EUR voor conciërge, beveiliging, bioscoopzaal, vergaderzaal, skydeck en 450 EUR voor privéverwarming.PEB: B-

De Kanaalwijk is een originele, atypische locatie op loopafstand van het centrum, dichtbij vervoer en alle overige voorzieningen. Dit gebied staat bekend om zijn vele restaurants en bijzondere uitzichten. Een aparte volledig uitgeruste keuken. Nachtzijde, twee slaapkamers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

Financieel

Huurgarantie (maanden)
2

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
184 m²

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal
Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
14 m²; 12 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Airconditioning
Ja
Parlofoon
Ja
Lift
Ja

Energie

EPC-label
B
E-peil
17563
Dubbele beglazing
Ja

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden