Appartement à vendre à Saint-Nicolas avec 2 chambres

Classe énergétique BEPCB
88
2.226
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Ben je op zoek naar een ruim en gezellig appartement met perfecte ligging? Gevonden!

De ligging nabij invalswegen, de praktische keuken, de functionele badkamer en het gezellige terras zijn slechts enkele sterke punten! Vergeet bovendien de nabijheid van het Waasland Shopping Center niet!
Indeling:
-Kelder: In de kelder heb je een handige berging (4m²) waar je gemakkelijk seizoensgebonden spullen en andere items die je niet dagelijks nodig hebt kunt opbergen. Deze extra opbergruimte is bijzonder praktisch en helpt je om het appartement zelf opgeruimd en georganiseerd te houden.
-1steV: Via de inkomhal (3m²) met praktische ingemaakte kasten heb je toegang tot de verschillende ruimtes van het appartement. De ruime leefruimte (28m²) is een ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen, met voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eetgedeelte. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval en creëren een aangename, heldere sfeer. De keuken (10m²) is functioneel en uitgerust met alle nodige toestellen, perfect voor dagelijks gebruik en het bereiden van heerlijke maaltijden. Vanuit de nachthal heb je toegang tot twee slaapkamers (14m² en 8m²). Beide slaapkamers zijn zo ontworpen dat ze een rustige en comfortabele slaapomgeving bieden. De badkamer (5m²) beschikt over een bad-douchecombinatie, wastafel en de nodige opbergruimte. Het aparte toilet zorgt voor extra comfort en privacy voor de bewoners. Het appartement beschikt eveneens over een terras (12m²), een perfecte plek om te genieten van je ochtendkoffie of een ontspannen avond met vrienden en familie. Tot slot is er nog een extra berging van 3m² binnen het appartement zelf, wat extra opbergruimte biedt voor je persoonlijke bezittingen.

Interesse? Maak snel een afspraak om dit prachtige appartement te bezichtigen en ontdek zelf de vele voordelen die het te bieden heeft!

Finances

Revenu cadastral
753 €
Informations cadastrales
46445 AFD 5 sectie D. Nr 1591/00B P0007

Bâtiment

Surface
88 m²
État du bâtiment
Bon état
Type de toiture
Toit plat

Terrain

Surface de la parcelle
2.226 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Lieu

Environs / quartier
Centre ville; Près de la gare

Aménagement

Nombre de chambres
2
Surface chambres à coucher
14 m²; 8 m²
Nombre de salles de bain
1

Confort

Ascenseur
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
111
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20240626-0003294388-RES-1

Urbanisme

Infos urbanisme
Oui
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
P(arcelle)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Koningin Fabiolapark 11, 9100 Saint-Nicolas
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle