Appartement à vendre à Saint-Nicolas avec 3 chambres

Classe énergétique EEPCE
128
601
3
Description

Prachtig en ruim duplexappartement met 3 slpk, terras en mooie tuin

In de charmante dorpskern van Nieuwkerken-Waas, aan de Vrasenestraat 10, bevindt zich dit charmante en ruime duplex appartement, dat een perfecte combinatie biedt van comfort, ruimte en een weelderig groen uitzicht. Met een royale woonoppervlakte van 133 m² is dit instapklare appartement ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabele en zeer kindvriendelijke woonomgeving.

De eerste verdieping verwelkomt u met een ruime woonkamer, een moderne en volledig uitgeruste keuken, een aparte wasplaats, een handige berging en een eigentijdse badkamer. De lichtrijke en open leefruimte vormt het kloppend hart van het appartement, ideaal voor ontspanning en gezellige bijeenkomsten met familie en vrienden.

Op de tweede verdieping vindt u drie ruime slaapkamers, elk met voldoende lichtinval, en een extra berging die zorgt voor extra opbergruimte.

Een bijzonder kenmerk van dit appartement is het zonovergoten terras, dat vanuit de keuken bereikbaar is en een prachtig uitzicht biedt op de mooie tuin.

Het appartement is volledig voorzien van moderne nutsvoorzieningen, waaronder centrale verwarming op aardgas en dubbele beglazing. De volledig ingerichte keuken en badkamer maken het geheel af.

Wat de locatie betreft, geniet u van uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Bushaltes en het treinstation zijn op loopafstand te vinden. Daarnaast liggen twee supermarkten, twee basisscholen, een kleuterschool, meerdere kinderdagverblijven, en diverse medische voorzieningen zoals een huisarts, tandarts, apotheek en kinesist binnen handbereik.

Dit maakt het appartement tot een ideale woonplaats voor wie rustig wil wonen met het gezin!

Wacht niet langer en plan een bezichtiging om zelf de charme en mogelijkheden van dit prachtige duplex appartement te ervaren!

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Alexander van OC Vastgoed: 0476 62 30 37 of alexander@ocvastgoed.be

CV: Aardgas
EPC: 440 kWh/m² (E-label) – Oppervlakte perceel: 601 m2 – Bruikbare oppervlakte: 128 m2 volgens het EPC-attest (excl. terras en tuin)
Stedenbouwkundige inlichtingen: bouwvergunning, geen verkavelingsvergunning, woongebied, voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Geen overstromingsgevoelig gebied.
Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting.

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Oui
Prix/m²
483 €

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
128 m²

Terrain

Surface de la parcelle
601 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
3
Nombre de salles de bain
0
Type de cuisines
Cuisine finie; Cuisine entièrement aménagée

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
440
Classe énergétique
E
Numéro du rapport PEB
20240716-0003315400-RES-1

Urbanisme

Droit de préemption
Oui
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
P(arcelle)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Vrasenestraat 10 2, 9100 Saint-Nicolas
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle