Maison à vendre à Zwijnaarde avec 2 chambres

Classe énergétique BEPCB
160
2
1
Description

Charmante woning in residentie Parkhoeve: Uw Droomhuis!

Ontdek deze prachtige halfopen woning in residentie Parkhoeve, waar authentieke charme en moderne luxe naadloos samenkomen. 

Bij het binnenkomen wordt u verwelkomd in een mooie inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De ruime, lichtrijke woonkamer biedt een mooi uitzicht op de tuin, dé perfecte plek om te ontspannen en te genieten van uw tijd thuis. De moderne, halfopen keuken is volledig uitgerust en vormt het perfecte decor voor uw culinaire avonturen.

De woning beschikt over twee ruime slaapkamers, met de mogelijkheid om eenvoudig een derde slaapkamer te creëren volgens de bijgevoegde principeschets. De ruime trappenhal op gelijkvloers (ideaal voor extra bergruimte) leidt naar een royale overloop op de eerste verdieping, perfect in te richten als een comfortabel thuiskantoor.

Daarnaast vinden we op het gelijkvloers een ruime handige berging van 7 m² en boven een praktische bergzolder. Uw auto parkeert u zorgeloos op de privatieve ondergrondse parkeerplaats. 

Wonen in residentie Parkhoeve betekent deel uitmaken van een gezellige woonomgeving met verschillende gemeenschappelijke voorzieningen, zoals fietsen- en vuilnisbergingen. Voor feestjes en sociale bijeenkomsten kunnen bewoners gebruikmaken van een prachtig gerenoveerde schuur. De ruime gemeenschappelijke tuin biedt kinderen een veilige plek om te spelen en fietsen.

De woning is strategisch gelegen nabij de R4, E17 en E40, en dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer. Zo geniet u van een vlotte bereikbaarheid naar alle belangrijke bestemmingen.

Geniet van het comfort van vloerverwarming, ventilatie, isolatie en de nieuwste technologieën. Een energiezuinig E-peil van 76 staat garant voor lage energiekosten en een aangenaam binnenklimaat.

Deze woning is met uiterste precisie en oog voor detail gerenoveerd, waarbij de authentieke charme behouden is gebleven. De ingrijpende renovatie heeft de woning de kwaliteit van nieuwbouw gegeven, wat de duurzaamheid benadrukt. U profiteert van het comfort van een vrijwel nieuwe woning, zonder de lasten van een langdurig renovatieproces. De verkoop gebeurt onder het btw-stelsel (21%).

Deze woning biedt een unieke kans om te genieten van modern wonen in een charmante, authentieke setting. Laat u verleiden door de vele voordelen die deze woning te bieden heeft. Mis deze kans niet en ervaar zelf het wooncomfort in residentie Parkhoeve!

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Revenu cadastral
1.297 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
160 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui
Orientation jardin
Ouest

Aménagement

Nombre de chambres
2
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
2

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
156
Classe énergétique
B
Niveau E
0

Urbanisme

Permis de lotissement
Oui
Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Hutsepotstraat 182, 9052 Zwijnaarde
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle