Maison à vendre à Sint-Denijs-Westrem avec 3 chambres

Classe énergétique EEPCE
161
350
3
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Renovatierapport met een indicatie van de renovatiekost is beschikbaar op aanvraag

Ligging

Vlakbij het gemeenteplein van Sint-Denijs-Westrem vinden we deze halfopen woning met mooie buitenruimte en atelier. De woning is gelegen recht tegenover de kerk en het beschermde dorpsgezicht rond de pastorij zorgt voor een leuke sfeer in een groene omgeving. Scholen, buurtwinkels, supermarkten en horeca zijn allemaal op wandelafstand bereikbaar. Ook naar het centrum van Gent heb je met zowel de fiets als het openbaar vervoer een uitstekende verbinding. De woning ligt tevens vlakbij de oprit van de E40 waardoor je ook vlot met de wagen richting Brussel of de kust gaat. 

Indeling
Vanuit de afzonderlijk inkomhal komen we in de gezellige leefruimte bestaande uit eetkamer en zithoek. De grote open haard in de living en de losstaande kachel in de eetkamer geven extra charme aan deze ruimte. Zowel de open haard als kachel zijn nog actief maar er is ook centrale verwarming waardoor deze perfect als enkel sfeerelementen kunnen worden gebruikt. Aansluitend hebben we de ruime keuken en een zeer lichtrijke bureauruimte met zicht op de tuin/koer. Er is ook nog een badkamer met ligbad, dubbele lavabo en afzonderlijk toilet. Op de eerste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers voorzien van een karaktervolle parketvloer (Mozaïek parket). 
Er is bovendien ook een droge kelder, een atelierruimte van +/- 60 m2 en tussen het atelier en de woning een ruime veranda/polyvalente ruimte van +- 30m2. Deze 2 ruimtes kunnen op verschillende manieren gebruikt worden en zorgen voor veel extra potentieel. De wilde karaktertuin is gelegen aan de zijkant van de woning en is zuid georiënteerd. 

Varia
De woning kan in de huidige staat zeker bewoond worden maar een grondige renovatie dringt zich op termijn wel op. Recent werden wel de elektriciteit en de centrale verwarming nog volledig vernieuwd. Het plat dak werd ook volledig vernieuwd en geïsoleerd. Er is overal dubbele beglazing (geen hoogrendementsglas) en het hoofddak is slechts beperkt geïsoleerd. 

Troeven
Gegeerde ligging in de rand van Gent
Charmante woning met veel potentieel
Ruim atelier
Karaktervolle tuin/buitenruimte

Opzoek naar een karaktervolle woning met bijgebouwen en zin om op termijn te renoveren? Bekijk reeds onze virtuele rondleiding en neem contact op met Tim voor een bezoek ter plaatse!

T: 0487/40.21.28
M: Tim@gentill.be

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Revenu cadastral
877 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
161 m²

Terrain

Surface de la parcelle
350 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Orientation jardin
Sud-est

Aménagement

Nombre de chambres
3
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
0

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
470
Classe énergétique
E
Numéro du rapport PEB
20240826-0003351467-RES-1

Urbanisme

Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Oui
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Kerkdreef 12, 9051 Sint-Denijs-Westrem
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle