Maison à vendre à Sint-Denijs-Westrem avec 4 chambres

Classe énergétique DEPCD
273
918
4
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Gelegen in de residentiële wijk, het Soenenspark

Deze charmante villa geniet van een uiterst gunstige locatie, dit aan het Parkbos en het historische kasteeldomein Grand Noble. Op een ruim perceel van 918 m² met een gunstige zuidelijke oriëntatie, biedt deze woning een ideale inplanting. Hierdoor heeft u de hele dag een overvloed aan natuurlijk licht en zon. Hiernaast is deze eigendom toegankelijk via de Hemelrijkstraat en de Belgiëlaan. U heeft hier de hele dag een overvloed aan natuurlijk licht en zon.

Behouden charme

In 1974 is deze villa gebouwd in een solide constructie en met een hedendaagse indeling. Ze combineert tijdloze charme met functionaliteit. De authentieke materialen zoals de eiken parketvloeren en het origineel metselwerk zijn bewaard. Doorheen de jaren werd deze eigendom maximaal onderhouden en aangepast waar nodig. Volgende werken zijn uitgevoerd; vernieuwen van buitenschrijnwerk en beglazing in 2019, renovatie van de garage, renovatie van de keuken, plaatsen van elektrische rolluiken, plaatsen van zonneluifel en het plaatsen van het houten carport.

Bij binnenkomst valt de ruimtelijkheid van de villa direct op. Vanuit de uitnodigende living die overgaat in de eetruimte en de keuken geniet van een mooi uitzicht op de brede tuin. De gelijkvloerse verdieping biedt verder een gastentoilet, een praktische bergruimte/wasplaats en een lichtrijke hal die leidt naar de zonovergoten veranda. Ten slotte hebben we de voormalige dubbele garage, die werd omgetoverd tot een veelzijdige werkruimte of kantoor, geheel naar wens in te vullen.

De tweede verdieping verwelkomt u met vier grote slaapkamers en een centraal gelegen badkamer, terwijl de zolder nog tal van opbergmogelijkheden biedt.

Solide basis met veel potentieel

De villa heeft een solide basis met betonnen gewelven welke maximaal onderhouden is. Echter dient deze woning opgefrist te worden om zijn ware potentieel te behalen.
Extra's: Regenwaterput van 3000l, gasaansluiting in de straat, geen renovatieverplichting en is toegankelijk via de Hemelrijkstraat en de Belgiëlaan

Finances

Revenu cadastral
2.141 €
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Villa
Surface
273 m²

Terrain

Surface de la parcelle
918 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Aménagement

Nombre de chambres
4
Nombre de salles de bain
1

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
396
Classe énergétique
D

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Belgielaan 77, 9051 Sint-Denijs-Westrem
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle