Maison à vendre à Afsnee avec 4 chambres

Classe énergétique BEPCB
458
2.150
4
3
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Deze landelijk gelegen villa bevindt zich te Afsnee aan de oevers van de Leie. Mede door de mooi aangelegde tuin en het uitgestrekt zicht op agrarisch gebied rondom is privacy gegarandeerd. Het agrarisch gebied aan de overkant van de Leie wordt in de toekomst aangelegd met beplanting en zal deel uitmaken van het parkbos. U nadert deze eigendom via een unieke straat doorheen de velden, dit tussen het dorp van Afsnee en Sint-Martens-Latem. De nabijheid van diverse invalswegen zorgt bovendien voor een vlotte bereikbaarheid.

De woning heeft een totale terreinoppervlakte van 2.150 m² waarbij de woning geniet van een ideale inplanting t.o.v. het perceel. De villa werd gebouwd anno 2000 en doorheen de jaren piekfijn onderhouden en aangepast waar nodig. Zo is ook de volledige omgevingsaanleg voorzien. Met een Leie breedte van 24 meter, het prachtig aangelegd zwembad en de westelijk georiënteerde tuin geniet u hier in een oase van rust.

Op het gelijkvloers bevindt zich de lichtrijke en ruime woonkamer met aanpalend de keuken en eetkamer. Vanuit alle ruimtes heeft u een prachtig zicht op de tuin en de Leie. Alsook heeft u hier in het verlengde met het zwembad een poolhouse (met badkamer) die deel uitmaakt van de structuur van de woning. Verder heeft u op het gelijkvloers twee ruime garages en de aparte bureau.

Op de tweede verdieping vind je 4 ruime slaapkamers met aanpalend 3 badkamers waaronder de master bedroom. Twee slaapkamers hebben een terras met een uitgestrekt uitzicht op de Leie.

De troeven van deze complete eigendom is de idyllische locatie, het ruimtegevoel en de diverse mogelijkheden.

Finances

Revenu cadastral
3.510 €
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Villa
Surface
458 m²

Terrain

Surface de la parcelle
2.150 m²
Affectation urbanistique
Parc résidentiel

Aménagement

Nombre de chambres
4
Nombre de salles de bain
3

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
194
Classe énergétique
B
Double vitrage
Oui

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Goedingenstraat 74, 9051 Afsnee
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle