Maison à vendre à Sint-Amandsberg avec 7 chambres

709
422
7
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Ben je op zoek naar een prachtig herenhuis met een karakteristieke gevel dat beschikt over een grote tuin en een enorm bijgebouw? Zo gevonden!


Het herenhuis is gebouwd op het einde van de 19de eeuw en heeft nog veel van zijn originele kenmerken behouden. De woonst heeft verschillende troeven. Dit prachtige herenhuis beschikt over een grote tuin, een enorm bijgebouw en maar liefst 7 slaapkamers. Het is een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruime woning op een toplocatie en een deel wil inrichten als ambachtelijke zone, voor zichzelf of om te verhuren. Momenteel is het bijgebouw ingericht als bakkerij, maar biedt ook veel mogelijkheden voor andere doeleinden. Het bestemmingsgebied van het bijgebouw is voor KMO-terreinen of ambachtelijke zones of een praktijkruimte.


Indeling:

- GLV: ruime inkomhal met toegang tot het handelsgelijkvloers, de ruime/ zonnige tuin en het bijgebouw. De grote tuin achter het pand is een oase van rust en biedt volop privacy.

- 1steV: woonkamer, eetkamer, bureau, keuken en gastentoilet. De woonkamer is voorzien van een open haard en grote ramen die zorgen voor veel lichtinval. De eetkamer met aansluitend de keuken en het bureel hebben eveneens grote ramen en bieden uitzicht over de tuin. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur.

- 2deV: drie ruime slaapkamers, met één ruime dressing en een badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van grote ramen die zorgen voor veel lichtinval. De badkamer is recent vernieuwd en voorzien van alle comfort. De dressing zou perfect kunnen worden ingericht als een extra slaapkamer.

- 3deV: vier extra slaapkamers. De woning beschikt dus over maar liefst 7 slaapkamers met bovendien de mogelijkheid om een achtste kamer te creëren.


Heb je interesse? Neem snel contact op voor meer informatie of een bezichtiging!

Finances

Revenu cadastral
3.140 €
Informations cadastrales
44061 Gent 18de AFD Sint-Amandsberg 1ste AFD Sectie B nr 371 E P0000

Bâtiment

Sous-type
Maison
Surface
709 m²
État du bâtiment
Bon état

Terrain

Surface de la parcelle
422 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Lieu

Environs / quartier
Centre ville; Zone résidentielle; Près de la gare; Près de la gare

Aménagement

Nombre de chambres
7
Nombre de salles de bain
1
Cuisine
Oui

Énergie

Numéro du rapport PEB
20230206-000019508747-NR-1
Date d’expiration PEB
06-02-2028
Type de vitrage
Simple vitrage

Urbanisme

Droit de préemption
Oui
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
P(arcelle)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Antwerpsesteenweg 303, 9040 Sint-Amandsberg
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle