Maison à vendre à Gand avec 3 chambres

Classe énergétique BEPCB
163
89
3
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
[[ DIT PAND NEEMT DEEL AAN DE ERA OPEN HUIZEN DAG OP 21/9 VAN 9:30 TOT 10:30 ]] Bent u op zoek naar een volledig gerenoveerde, ruime en lichte woning met 3 slaapkamers en een oprit? Dan hebben wij precies wat u zoekt!

Dankzij de ligging in een doodlopende straat kun je hier genieten van alle rust. Deze ideale locatie biedt niet alleen gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, maar ook tot belangrijke snelwegen. Deze woning bevindt zich in de directe nabijheid van het centrum van Wondelgem.  Op loopafstand vindt u supermarkten, lokale winkels en scholen, waardoor u kunt genieten van alle comfort en gemakken in de omgeving.

Deze woning beschikt over een gezellig dakterras, perfect voor ontspannen zomeravonden. Met 3 slaapkamers is deze woning ideaal voor een gezin of als een prachtige starterswoning.

Indeling:
- GLV: Bij binnenkomst betreed je de ruime inkomhal (12,85m²). Aan de linkerzijde bevindt zich de berging (7m²) met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Eveneens aan de linkerzijde vind je de eerste badkamer (5m²). Via de inkomhal heb je toegang tot de twee slaapkamers (11,29m² - 15,71m²). Vanuit de slaapkamers is er tevens toegang tot de tuin.
- 1steV: Via de trap bereik je de grote en lichte moderne keuken (24,32m²) met keukeneiland. De keuken is volledig uitgerust met alle benodigde voorzieningen. Daarnaast kom je ook in de master bedroom (16,25m²), waar een mogelijkheid is voor een dressing. Deze slaapkamer beschikt ook over een eigen badkamer (5m²).
- 2deV: Via de trap bereik je de lichtrijke, prachtige en ruime woonkamer (34,42m²), die grenst aan een vergund dakterras (6,30m²) waar je rustig kunt genieten van de zon.

Interesse? Maak dan snel een afspraak met je ERA-makelaar voor een persoonlijke rondleiding!

Finances

Revenu cadastral
671 €
Informations cadastrales
44074 GENT AFD 30 AFD/WONDELGEM A 0244NP0001
Disponible à partir de
20-04-2024

Bâtiment

Sous-type
Maison
Surface
163 m²
État du bâtiment
Rénové

Terrain

Surface de la parcelle
89 m²

Lieu

Environs / quartier
Zone résidentielle; Près de la gare; Près de la gare

Aménagement

Nombre de chambres
3
Surface chambres à coucher
16 m²; 16 m²; 11 m²
Nombre de salles de bain
2

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
177
Classe énergétique
B
Type de vitrage
Double vitrage

Urbanisme

Infos urbanisme
Oui
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
P(arcelle)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Schouwingstraat 22, 9032 Gand
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle