Maison à vendre à Gand avec 4 chambres

Classe énergétique DEPCD
170
259
4
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Op een rustige en geliefde locatie in de Meulesteedsesteenweg bevindt zich deze halfopen bebouwing. De woning, omringd door groene accenten, biedt niet alleen een serene omgeving maar ook een vlotte verbinding met de stad en omliggende voorzieningen.

Deze verrassend ruime woning beschikt over vier slaapkamers en is volledig instapklaar. Bij de grondige renovatie werd aan alles gedacht: HR-glas, hoogwaardige isolatie en een efficiënte HR-aardgasketel zorgen voor optimaal wooncomfort en energiezuinigheid. De elektrische installatie werd volledig vernieuwd en is in perfecte staat. Zowel de keuken als de badkamer zijn van alle gemakken voorzien.

Bij binnenkomst betreedt u een ruime inkomhal met vestiaire en een apart toilet. De lichtrijke leefruimte met sfeervolle pelletkachel vormt het hart van de woning en biedt directe toegang tot de keuken, voorzien van kwalitatieve inbouwtoestellen. Verder is er een handige wasplaats en extra bergruimte onder de trap.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers, een aparte wastafel en een badkamer met dubbele wastafel, douche en toilet.

De zolder, volledig geïsoleerd en voorzien van betonnen gewelven, biedt nog tal van mogelijkheden voor extra opslag of een toekomstige uitbreiding.

Buiten geniet u van een knusse tuin met een overdekt terras, een extra buitenberging en een tuinhuis. De inpandige garage met elektrische poort en de oprit maken het geheel compleet.

Bent u op zoek naar een ruime, instapklare gezinswoning op een toplocatie? Neem dan contact op met Brent Heirman via brent@immofrancois.be voor meer informatie of een bezichtiging.

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
170 m²

Terrain

Surface de la parcelle
259 m²
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
4

Confort

Climatisation
Oui

Énergie

Classe énergétique
D
Numéro du rapport PEB
in aanvraag
Chauffage central
Oui

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Meulesteedsesteenweg 404, 9000 Gand
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle