Maison à vendre à Gand avec 3 chambres

110
40
3
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Gelegen in het hart van Gent en in de nabijheid van de Blandijnberg en het Sint Pietersplein, staat deze charmante woning te koop. Deze unieke kans biedt potentieel wanneer je zoekt naar een pand met een uitstekende locatie.
De woning verwelkomt je met een ruime en lichtrijke living, een veelbelovende startpunt voor een mooie leefruimte. Op deze verdieping bevinden zich tevens de keuken en de badkamer, met voldoende mogelijkheden tot aanpassingen naar eigen smaak en behoefte.
Vanuit deze ruimte is er tevens toegang tot de ruime kelder.
Een fraaie trap leidt naar de eerste verdieping, waar momenteel twee slaapkamers zijn gesitueerd. Dezelfde trap leidt door naar de zolder/tweede verdieping, waardoor er gelegenheid is om hier extra slaapkamers te realiseren.
Hoewel de woning renovatie behoeft, vertegenwoordigt dit huis een unieke kans om een karaktervolle en goed gelegen woning te realiseren op een uitstekende locatie. Met een beetje visie zal deze plek transformeren tot een aangename woonomgeving.
De uitmuntende ligging in het centrum van Gent, omringd door voorzieningen, openbaar vervoer en academische instellingen, maakt deze woning een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar een vastgoedinvestering.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Grijp deze kans om deze bijzondere woning om te vormen tot een parel in een van de meest gewilde gebieden van Gent. Voor een bezoek of inlichtingen gsm 0496 299200.

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Prix/m²
9.625 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
110 m²

Terrain

Surface de la parcelle
40 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Aménagement

Nombre de chambres
3
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Non

Énergie

Niveau E
0
Émissions de CO²
0 kg/kWh
Panneaux solaires
Non

Urbanisme

Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Non
Patrimoine protégé
Non
Localité
Florbertusstraat 8, 9000 Gand
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle