Appartement à vendre à Gand avec 1 chambre

76
1
1
Description

Appartement in Gent met 1 slaapkamer

Dit gelijkvloers appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 76 m² en een terras van 12 m² met een oostelijke oriëntatie. Met het uitzicht op het Vossenbos is dit de ideale ligging voor wie houdt van rust en natuur.
Via de ruime inkomhal heeft u toegang tot een lichtrijke leefruimte met een open keuken en een eetplaats. Verder vindt u er een praktische berging, een ruime slaapkamer, een afzonderlijk toilet, een badkamer uitgerust met een inloopdouche, een tweede toilet en een lavabo. Ondergronds is er een private parkeerplaats voorzien met een handige berging voor extra comfort.

Het appartement bevindt zich in één van de zes kleinschalige gebouwen in de vooruitstrevende residentiële ontwikkeling Bloei, een  nieuwbouwproject ingeplant in een groene omgeving tegen het Vossenbos en een nieuw park. De appartementen worden gekenmerkt door hun vooruitstrevende technieken met laag E-peil, hun concurrentieel prijsniveau en hun sterke ligging op 7 minuten fietsen van het station Gent-Sint-Pieters en op 5 minuten wandelen van de tramhalte lijn 1. 

De gebouwen omvatten een mix van zowel 1, 2 als 3 slaapkamers en werden getekend door ervaren architectenbureaus waarbij sterk werd ingezet op een doordachte indeling, een maximale lichtinval en ruime zonneterrassen. Bovendien is er voor ieder appartement een ondergrondse parkeerplaats voorzien, vlot bereikbaar via de lift, met voldoende vermogen om voor iedere wagen een elektrisch laadpunt te voorzien. 

Bewoners van Bloei kunnen genieten van een hoog-efficiënte warmtepomp in combinatie met fotovoltaïsche panelen, akoestische en thermische isolatie, resulterend in een E-peil lager dan E30, wat tal van voordelen biedt voor zowel uw maandelijkse energiefactuur als uw persoonlijk comfort. Vloerverwarming is er de standaard voor een optimaal ruimtegebruik. De afwerking van uw appartement kan op maat gekozen worden bij een selectie van vakbekwame leveranciers voor de keuken, sanitaire toestellen en vloerbekleding. 

Bloei vormt een ideale uitvalsbasis aan de rand van The Loop, omringd door groen en biedt uitstekende verbindingen via de E40, R4, E17 en Kortrijksesteenweg. Dankzij de nabijheid van tram 1, bent u in no-time in het centrum of het station van Gent-Sint-Pieters. 

Benieuwd naar de betaalbare appartementen in Bloei? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via jef@landbergh.be of 09 225 25 24. 

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Prix/m²
3.171 €

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
76 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle mixte
Orientation jardin
Est

Aménagement

Nombre de chambres
1
Nombre de salles de bain
1
Type de cuisines
Cuisine finie; Cuisine entièrement aménagée

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Oui

Énergie

Niveau E
30
Émissions de CO²
0 kg/kWh
Panneaux solaires
Oui

Urbanisme

Permis de lotissement
Oui
Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Raymonde de Larochelaan 1, 9000 Gand
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle