Maison à vendre à Gand avec 5 chambres

Classe énergétique CEPCC
444
153
5
2
Description

Centrum Gent – Prachtige, ruime herenwoning met neoclassicistische invloeden en stadstuin

Centrum Gent – Prachtige, ruime herenwoning met neoclassicistische invloeden en stadstuin

Voor meer informatie: mail naar info@carloeggermont.be

Deze statige herenwoning uit 1828, met haar karaktervolle gevel, biedt maar liefst 444 m² aan bewoonbare oppervlakte, verspreid over bijzonder karaktervolle en spatieuze ruimtes met o.a. 4 slaapkamers en 2 badkamers. Gelegen in het hart van de stad, geniet u van een aangename, privatieve buitenruimte.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een royale inkomhal die leidt naar de indrukwekkende trappenhal. Op de begane grond bevindt zich een aparte ruimte, ideaal voor bijvoorbeeld een bibliotheek/bureau, gevolgd door een dubbele polyvalente ruimte voorzien van hoge plafondsplanken vloeren, originele deuren, marmeren schouwmantels, lambriseringen en molures.

Dit verdiep biedt de mogelijkheid tot de combinatie woon/werk, wat fiscaal interessant kan zijn. Daarnaast vindt u een gastentoilet, de toegang tot de kelder en de charmante stadstuin.

In de kelder, bereikbaar via een vaste trap, vinden we een wasplaats, een verwarmingsruimte en een extra polyvalente ruimte.

Op de eerste verdieping treft u wederom een dubbele ruimte, die net zoals het gelijkvloers uitmuntende authentieke elementen bevat en perfect in te richten is als eetkamer en zitkamer. De aparte, volledig uitgeruste keuken biedt alle nodige comfort. Een tweede toilet bevindt zich op de overloop.

Een verdieping hoger, is er plaats voor drie ruime slaapkamers en een badkamer. De volledig ingerichte zolderverdieping beschikt over een tweede badkamer, ideaal als extra slaap- of hobbyruimte.

Deze royale herenwoning combineert authentieke elementen met hedendaags comfort, waaronder zonnepanelen en een zonneboiler zorgen voor energie-efficiëntie.

Kortom, een uniek aanbod voor wie zoekt naar een herenhuis dat zijn naam waard is, gelegen op een toplocatie in het centrum van Gent.

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Prix/m²
5.850 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison de maître
Surface
444 m²

Terrain

Surface de la parcelle
153 m²
Affectation urbanistique
Zone d'habitat avec une valeur cult., hist. et/ou esthétique
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
5
Nombre de salles de bain
2
Nombre de toilettes
4

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Oui
Vidéophone
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
256
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
3.327.395

Urbanisme

Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
B (faible probabilité sous le changement climatique ap.2050)
Localité
Sint-Jacobsnieuwstraat 117, 9000 Gand
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle