Maison à vendre à Gand avec 4 chambres

192
4
Description

Woning met vier slaapkamers, zonneterras en tuin

Deze schakelwoning van 174 m² bestaat uit drie bouwlagen met op het gelijkvloers een fietsenberging en buitenkasten, een inkomhal met gastentoilet uitkomende in de eet- en leefruimte met open keuken en een directe toegang via de grote schuiframen naar het zonneterras van 17 m² met aansluitend de tuin van 75 m².  Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers, een badkamer met douche en dubbele lavabo en een afzonderlijk toilet. Eén van de kamers heeft een rechtstreekse toegang tot het tweede terras van 5 m². Op de tweede verdieping is er een wasberging, 2 slaapkamers en een badkamer met douche, lavabo en toilet.

Deze woning is gelegen in de kleinschalige ontwikkeling RHODON,  aan de rand van het dorpscentrum van Zwijnaarde. Het project omvat zeven ruim opgezette gezinswoningen met woonoppervlaktes variërend van 174 m² tot 192 m². Allen hebben vier volwaardige slaapkamers, een privéterras op het zuiden en een aangrenzende tuin. Aan de achterzijde bevindt zich een gemeenschappelijke tuin met een tuinpaviljoen waar kinderen veilig kunnen spelen.

Elke woning kan naar persoonlijke voorkeur worden afgewerkt, met keuzevrijheid in vloeren, keuken en sanitair. De woningen voldoen aan strenge energienormen met een E-peil van maximaal 20, wat resulteert in een zeer lage energierekening. Standaard zijn ze uitgerust met fotovoltaïsche panelen, balansventilatie met warmteterugwinning en individuele centrale verwarming met een lucht-water warmtepomp en vloerverwarming.

In de ondergrondse verdieping van het naastliggende appartementencomplex is voor elke woning een parkeerplaats met laadinfrastructuur voorzien. Er zijn ook meer dan genoeg fietsparkeerplaatsen, gemakkelijk bereikbaar, zowel achterin het tuinpaviljoen in de gemeenschappelijke tuin als op de begane grond van het appartementencomplex.

Met de fiets of via de nabijgelegen bus- en tramhalte bent u snel in het historische centrum van Gent. Ook scholen, winkels en diensten zijn op korte fiets- of loopafstand bereikbaar. De toegang tot de R4, E40 en E17 ligt op minder dan vijf minuten rijden. Kortom, een ideale locatie in de groene rand van de stad, met uitstekende bereikbaarheid en alle voorzieningen dichtbij.

Benieuwd naar de nieuwbouwwoningen Rhodon? Maak uw persoonlijke, vrijblijvende afspraak via jef@landbergh.be of 09 225 25 24.

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Ventes sous régime de TVA
Oui

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
192 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui
Surface jardin
75 m²

Aménagement

Nombre de chambres
4
Nombre de salles de bain
0
Type de cuisine
Cuisine finie

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Oui

Énergie

Niveau E
20
Émissions de CO²
0 kg/kWh
Panneaux solaires
Oui

Urbanisme

Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Heerweg-Zuid 193, 9000 Gand
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle