Appartement à vendre à Gand avec 2 chambres

Classe énergétique CEPCC
152
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

De omgeving

Op een aantrekkelijke locatie nabij Ter Platen, de Sint-Pietersabdij en het Muinkpark, vindt u deze luxueus gerenoveerde penthouse. De penthouse is gelegen op de zesde verdieping van een kleinschalige residentie bestaande uit 12 entiteiten. Dankzij de grote raampartijen en het uitzonderlijke terras heeft u een uniek zicht over de binnenstad en de torens van Gent.

Esthetiek, functionaliteit en licht

Deze ruime penthouse met een bewoonbare oppervlakte van 152 m² en een totale terrasoppervlakte van 70 m², werd in 2022 gestript en totaal gerenoveerd (inclusief leidingen). Tijdens het renovatieproces onder begeleiding van een architect werd zeer veel aandacht besteed aan het gebruik van kwalitatieve materialen en afwerking tot in de kleinste details met een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit.

Dankzij de grote raampartijen, zowel aan de voor- als achterzijde geniet u van een zeer ruimtelijk en lichtrijk appartement met een prachtig zicht over Gent. Kortom, een zeldzame vondst. Een fusie van modern design en hoogwaardige afwerkingen.

Het middelpunt van het penthouse wordt gevormd door de op maat gemaakte volledig uitgeruste keuken, een strak staaltje architectonisch ontwerp dat naadloos aansluit bij de sfeer van de overige ruimtes.

De volledig uitgeruste keuken met Miele inbouwtoestellen is afgewerkt met de Aqua Sensa techniek. Aanpalend aan de keuken is er nog een praktische keukenberging / wasplaats.

Bij het betreden van de inkomhal, voorzien van een vestiaire en een gastentoilet, wordt u verwelkomd door een zorgvuldig ontworpen interieur, gekenmerkt door strakke lijnen, innovatieve details en grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval.

Elk element is doordacht ontworpen, van de parketvloeren tot de in Aqua Sensa afgewerkte ruimtes die elegantie en warmte toevoegen aan het geheel.

De vloeren zijn enerzijds bekleed met parket of anderzijds met een duurzame en stijlvolle Aqua Sensa techniek, wat een naadloze en eigentijdse uitstraling biedt. Designverlichting werd zorgvuldig geïntegreerd doorheen het hele appartement.

Via de nachthal zijn beide slaapkamers én de badkamer bereikbaar. De masterbedroom beschikt over ingemaakte kastenwand en rechtstreekse toegang tot het terras aan de achterzijde, hetgeen de buitenbeleving versterkt.

De luxueus afgewerkte badkamer in Aqua Sensa en designkraanwerk is uitgerust met een inloopdouche met gefumeerd glas, een vrijstaand ligbad en een badkamermeubel met dubbele wastafel.

Tevens is er nog een bureauruimte / werkplek geïntegreerd in de hal.

Overige informatie

Het appartement is voorzien van ingebouwde maatkasten die extra opslagruimte bieden, zonnewering aan de voorzijde, een airco in de woonkamer en een conforme elektriciteitskeuring.
In de kelderverdieping, bereikbaar via de lift, is er nog een ruime kelderberging die zorgt voor de nodige opslagruimte.

Tevens is er de mogelijkheid om een autostaanplaats te huren aan €100 / maand.

Finances

Revenu cadastral
1.080 €
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Surface
152 m²
Année de construction
1968

Terrain

Affectation urbanistique
Zone d'habitat avec une valeur cult., hist. et/ou esthétique

Aménagement

Nombre de chambres
2
Nombre de salles de bain
1
Surface terrasse
70 m²

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
234
Classe énergétique
C
Type de chauffage
Gaz

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Tentoonstellingslaan 130, 9000 Gand
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle