Maison à vendre à Ypres avec 5 chambres

Classe énergétique CEPCC
263
1.007
5
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Residentieel gelegen villa te koop in Ieper.

Ontdek deze perfect onderhouden villa met 5 slaapkamers, gelegen op een sublieme, rustige locatie in een residentiële villawijk in Ieper. Deze woning heeft een royale grondoppervlakte van maar liefst 1007 m².

INDELING;

Gelijkvloers: U wordt verwelkomd in een uiterst ruime inkomhal die leidt naar een lichtrijke woonkamer, voorzien van airco, elektrische zonwering en een gezellige inbouwcassette met hefdeur. De woonkamer werd volledig gerenoveerd in 2021. De open hyper uitgeruste Dovy keuken (vaatwasser, inductiekookplaat, microgolf, oven, koelkast), met kookeiland en gezellige ontbijthoek, vormt het hart van deze woning. Daarnaast vindt u een aansluitende voorraadberging, een praktische wasplaats met douchekamer en extra toilet, een technische ruimte met bijkeuken en een polyvalente plaats met buitendeur die ook dienst kan doen als bureel of ontvangstruimte.

Eerste verdieping: 5 ruime slaapkamers (waarvan één met airco) en een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en apart toilet. De woning beschikt tevens over een geïsoleerde zolderruimte, ideaal voor extra opslag.

Buiten: De villa is omgeven door een smaakvol aangelegde tuin, waar u kunt genieten van de rust en het groen. De tuin beschikt over een fraaie visvijver met fontein die een extra vleugje sereniteit toevoegt. Daarnaast biedt de woning een garage/carport met slimme laadpaal Smappee + voldoende parkeergelegenheid.

Extra kenmerken: Deze woning is uitgerust met moderne voorzieningen zoals zonnepanelen (24 stuks, waarvan 16 met groene stroomcertificaten) en een zonneboiler, wat bijdraagt aan een duurzaam en energiezuinig wooncomfort.

Dit is de ideale woning voor wie op zoek is naar luxe, ruimte en rust op een toplocatie in Ieper. Aarzel niet en maak een afspraak voor een bezichtiging. Uw droomwoning wacht op u!

Finances

Revenu cadastral
956 €

Bâtiment

Surface
263 m²
Surface construite
150 m²
État du bâtiment
Rénové

Terrain

Surface de la parcelle
1.007 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Largeur de la parcelle
24,8 m

Lieu

Environs / quartier
Village; Zone résidentielle; Près de la gare; Quartier Villa

Aménagement

Nombre de chambres
5
Nombre de salles de bain
1
Cuisine
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
240
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
20240825-0003350508-RES-1

Urbanisme

G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
P(arcelle)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Zone à risque d'inondation
Pas situé dans une zone inondable
Localité
Oliedamstraat 10, 8900 Ypres
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle