Maison à vendre à Ypres avec 4 chambres

194
356
4
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
In de Vaubanstraat op een boogscheut van het centrum van Ieper vinden we deze prachtige, energiezuinige nieuwbouwwoning terug. Dankzij de centrale ligging van het pand ben je in een mum van tijd in het bruisende centrum maar heb je ook winkels, scholen, openbaar vervoer en zoveel meer binnen handbereik.

De woning wordt volledig gebouwd met duurzame materialen en bouwmethodes die voldoen aan de hoogste kwaliteitsvereisten. De indeling van de woning is als volgt. We komen binnen via de inkomhal die beschikt over een gastentoilet en een vestiairekast. Vervolgens komen we verder in de lichtrijke open keuken met aansluitend de leefruimte. Via de keuken kunnen we ook verder naar de ruime garage met bergruimte.

Terug in de inkomhal kunnen we verder naar het eerste verdiep. Hier treffen we drie ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer bestaat uit een dubbele lavabo en douche. Vervolgens is er op de eerste verdieping nog een apart toilet en een wasplaats voorzien. Op de tweede verdieping vinden we nog een logeerruimte die kan dienen als vierde slaapkamer of ontspanningsruimte met aansluitend een bureauruimte.

Als laatste beschikt de woning nog over een ruime tuin waar men in alle rust kan genieten. De woning wordt volledig afgewerkt met de duurzaamste materialen en laatste nieuwe technieken. Zo beschikt de woning over een warmtepomp, Niko Home Control, ventilatie, zonnepanelen en zoveel meer. Tijdens de bouwfase en mits overleg kunnen er nog zaken gepersonaliseerd en aangepast worden.

Ben je benieuwd naar deze unieke nieuwbouwwoning op een prachtige locatie te Ieper? Aarzel niet, leg uw afspraak vast en ontdek meer troeven ter plaatse.

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
193,84 m²

Terrain

Surface de la parcelle
356 m²
Jardin
Oui
Surface jardin
187,19 m²

Aménagement

Nombre de chambres
4
Surface chambres à coucher
12,2 m²; 11 m²; 9,4 m²; 17,1 m²
Nombre de salles de bain
1

Énergie

Numéro du rapport PEB
in aanvraag
Chauffage central
Oui
Pompe à chaleur
Oui

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Non
Permis de lotissement
Non
Localité
Vaubanstraat 42, 8900 Ypres
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle