Appartement à vendre à Roulers avec 2 chambres

Classe énergétique BEPCB
93
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Ontdek dit charmante en uiterst centraal gelegen appartement aan de Koning Albert I-laan 78 in Roeselare. Met een oppervlakte van +/- 90m² en op wandelafstand van het bruisende centrum, biedt dit appartement een ideale combinatie van comfort en bereikbaarheid.

Bij het binnenkomen word je verwelkomd in een ruime inkomhal die leidt naar een sfeervolle leefruimte met een gezellige open haard. De grote schuiframen laten volop natuurlijk licht binnen en verbinden de leefruimte naadloos met het ruime zonneterras. Hier kun je heerlijk genieten van de zon en het uitzicht, een echte troef van dit appartement!

De keuken, die in perfecte staat verkeert, sluit aan op de leefruimte en biedt alle nodige comfort. Achteraan bevinden zich twee ruime slaapkamers, perfect voor een goede nachtrust. Daarnaast is er een apart toilet, een badkamer met ligbad en lavabomeubel, en een handige bergruimte.

Extra pluspunten zijn de kelderberging en de mogelijkheid tot aankoop van een garage in het gebouw, wat extra gemak biedt in deze centrale locatie. Bovendien is men momenteel bezig de gevel en de terrassen te renoveren waardoor deze tegen akte in nieuwstaat zullen zijn.

Kortom, een goed onderhouden en lichtrijk appartement met een prachtig zonneterras en vergezichten. Een unieke kans voor wie op zoek is naar comfort en een centrale ligging in Roeselare!

Dit pand wordt verkocht onder het systeem van START 2 FINISH.
Elk prijsvoorstel gelijk of hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s) die dit al dan niet kan aanvaarden.
Startprijs: 130.000 EUR

Finances

Revenu cadastral
956 €

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Flat
Surface
93 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Aménagement

Nombre de chambres
2
Nombre de salles de bain
1
Cuisine
Oui

Confort

Parlophone
Oui
Ascenseur
Oui
Raccordement électrique
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
172
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20240823-0003349174-RES-2

Urbanisme

Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Koning Albert I-laan 78, 8800 Roulers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle