Commercial à vendre à Nieuport

480 000 €
110
110
Description

Unieke Kans: Prestigieus Handelspand in Nieuwbouwresidentie te Nieuwpoort

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw onderneming? Ontdek dan dit exclusieve handelspand gelegen in de gloednieuwe residentie aan de Franslaan 23c in het bruisende hart van Nieuwpoort. Deze unieke gelegenheid combineert moderne elegantie met een strategische locatie, ideaal voor elke ondernemer die streeft naar succes.

Strategische locatie: Gelegen in een van de meest gewilde straten van Nieuwpoort, biedt dit pand een uitstekende zichtbaarheid en toegankelijkheid. Uw onderneming profiteert van de levendige passage van zowel lokale bewoners als toeristen, wat zorgt voor een constante stroom van potentiële klanten.

Modern design & functionaliteit: Dit handelspand in de nieuwbouwresidentie straalt een moderne en professionele sfeer uit. Met zijn grote, open ruimtes en overvloed aan natuurlijk licht, biedt het een aangename en uitnodigende omgeving voor uw klanten en medewerkers. De hoogwaardige afwerking en state-of-the-art faciliteiten garanderen comfort en efficiëntie.

Flexibele indelingsmogelijkheden: Met een royale oppervlakte biedt dit pand veelzijdige indelingsmogelijkheden. Of u nu een winkel, kantoor, showroom of een gastronomische zaak plant, de ruimte kan volledig naar uw wensen worden aangepast. De handelsruimte wordt casco afgeleverd zodat u volledige vrijheid hebt om alle materialen te kiezen.

Duurzaam en energiezuinig: De nieuwbouwresidentie is ontworpen met oog voor duurzaamheid. Dit niet alleen voor een betere impact op het milieu, maar ook voor lagere operationele kosten voor uw onderneming.

De investering waard: Investeren in dit handelspand aan de Franslaan 23c in Nieuwpoort is niet alleen een stap naar succes voor uw onderneming, maar ook een verstandige langetermijninvestering in een van de meest dynamische regio's van België.

Grijp deze kans en zet uw onderneming in de schijnwerpers in Nieuwpoort. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie. Dit is het moment om de toekomst van uw bedrijf te verzekeren!

Finances

Immobilier d’investissement
Oui
Immeuble de rapport
Oui
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Commercial
Sous-type
Commercial
Surface
110 m²

Terrain

Surface de la parcelle
110 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Aménagement

Nombre de chambres
0
Nombre de salles de bain
0
Nombre de toilettes
0

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Non

Énergie

Niveau E
30
Émissions de CO²
0 kg/kWh
Panneaux solaires
Non

Urbanisme

Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Franslaan 23 C 00.01, 8620 Nieuport
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires