Commercial à vendre à Courtrai

285 000 €
Classe énergétique BEPCB
101
101
Description

HANDEL AAN DE VEEMARKT

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw kantoor, praktijk of winkel? Zoek niet verder! Wij bieden een uitzonderlijke gelijkvloerse handelsruimte te koop aan, gelegen op de Veemarkt in het hart van Kortrijk.

Op heden is de handelsruimte als volgt ingedeeld: ruime wachtzaal met vastgemaakte zitbank en toegang tot de 6 aparte praktijk-/bureelruimtes*. Elke aparte ruimte is voorzien van een kastenwand en lavabo. De ruimte aan het uiteinde van de wachtzaal beschikt over een keuken met aansluitend een apart toilet. Tot slot is er nog ruimte voorzien van douche, badkamermeubel met spiegel, toilet en handdoekradiator.

*De verwarming gebeurt via een warmtepomp lucht/lucht. Dit wil zeggen dat er ook airco aanwezig is en maakt dat de temperatuur per kabinet regelbaar is. Aanvullend is er een centraal muzieksysteem dat ook per kabinet kan geregeld worden. 

Toplocatie met uitstekende visibiliteit

Deze handelsruimte geniet van een uitstekende ligging, op slechts een boogscheut van het shoppingcentrum de K in Kortrijk. Dankzij de nabijheid van het centrum, alsook grote invalswegen en parkeergelegenheid is deze handelsruimte toegankelijke voor iedereen. Zo kan je het eerste uur GRATIS parkeren in de ondergrondse parkeergarage ‘Veemarkt’. De prominente plaatsing op de Veemarkt zorgt bovendien voor een hoge zichtbaarheid en een constante stroom van potentiële klanten.

Waarom kiezen voor deze handelsruimte?
  • Topligging: Gelegen op de Veemarkt, een bruisend deel van Kortrijk, met gemakkelijke toegang tot het shoppingcentrum K en talrijke andere voorzieningen.
  • Uitstekende Bereikbaarheid: Gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer, met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
  • Flexibele Inzetbaarheid: De ruimte is geschikt voor diverse doeleinden, zoals een kantoor, praktijk, winkel of andere commerciële activiteiten.
  • Moderne Voorzieningen: Voorzien van alle moderne gemakken en klaar voor onmiddellijke ingebruikname (goed epc & elektriciteit conform!)
  
Bezoek? 0499 618 354 of leopold@dekeyser.immo - 0471 574 316 of marie@dekeyser.immo
 

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non

Bâtiment

Type de propriété
Commercial
Surface
101 m²
Nouveau bâtiment
Non

Terrain

Surface de la parcelle
101 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Aménagement

Nombre de chambres
0
Nombre de salles de bain
0
Type de cuisine
Cuisine finie

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Oui

Énergie

Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20210629-0002431563-KNR-1
Niveau E
0

Urbanisme

Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
C (faible risque d’inondation dans le climat actuel)
Localité
Veemarkt 29, 8500 Courtrai
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires