Commercial à vendre à Ostende

550 000 €
Classe énergétique BEPCB
325
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Ontdek deze buitengewone en volledig gerenoveerde loods, omgevormd tot een moderne en luxueuze woonruimte. Gelegen op een strategische locatie, biedt dit pand een unieke combinatie van werk- en woonmogelijkheden, perfect voor de veeleisende koper die op zoek is naar iets speciaals.

Bij binnenkomst op het gelijkvloers betreed je een ruime loods die ideaal is voor diverse zakelijke of opslagdoeleinden. Daarnaast vind je hier een elegante bureauruimte en een volledig ingerichte studio. Deze studio is voorzien van een eigen badkamer en een ruime dressing, waardoor het een ideale ruimte is voor gasten, een au pair of een zelfstandige woonunit.

De eerste verdieping herbergt een indrukwekkende loft die in alles uitstraalt dat hier geen kosten noch moeite zijn gespaard. De loft beschikt over twee ruime slaapkamers en een hoogwaardige badkamer uitgerust met een moderne inloopdouche en vrijstaand bad. De afwerking is van het hoogste niveau, met aandacht voor elk detail. De open leefruimte baadt in het licht dankzij de grote aluminium ramen en biedt een naadloze overgang naar het zonovergoten terras, waar je kunt genieten van lange zomerdagen en -avonden.

Dit unieke pand is verder voorzien van airconditioning, een moderne warmteboiler, en state-of-the-art aluminium ramen die zorgen voor een optimale isolatie en geluidswering. Alles is tot in de puntjes gerenoveerd volgens de nieuwste normen, waardoor dit pand niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook energie-efficiënt is.

Mis deze zeldzame kans niet om eigenaar te worden van een buitengewoon pand dat een ongeëvenaarde woon- en werkomgeving biedt. Plan vandaag nog een bezichtiging en laat je verrassen door de hoogwaardige afwerking en de unieke mogelijkheden van deze prachtige loods met loft!

Finances

Revenu cadastral
1.200 €

Bâtiment

Type de propriété
Commercial
Sous-type
Commercial
Surface habitable brute
425 m²

Terrain

Surface de la parcelle
325 m²

Confort

Climatisation
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
168
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20240519-0003246149-RES-1

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Non
Permis de lotissement
Non
Localité
Pycke de ten Aerdelaan, 8400 Ostende
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires