Maison à vendre à Ostende avec 6 chambres

Classe énergétique DEPCD
285
234
6
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Bent u op zoek naar een unieke investeringskans in het centrum van Oostende? Deze opbrengsteigendom met vier vergunde entiteiten biedt een uitstekende mogelijkheid voor zowel beginnende als ervaren investeerders of voor eigen bewoning. Gelegen op een toplocatie, biedt dit historische pand tal van mogelijkheden voor huurders en eigenaren.

Kenmerken:

•Uitstekende Locatie: Gelegen in het hart van Oostende, op wandelafstand van winkels, restaurants, en het strand. Deze centrale ligging garandeert een constante vraag naar huurwoningen.

•Vier vergunde Entiteiten: Het gebouw bestaat uit vier afzonderlijke, efficiënt ingedeelde wooneenheden, elk met heel wat authentieke elementen en potentieel voor een aantrekkelijke huurprijs. Dit zorgt voor aangename, lichtrijke woonruimtes en een stabiele en gediversifieerde inkomstenstroom. Grote, droge kelder met ruimte voor privé berging en/of fietsen.

•Buitengebieden: De eigendom beschikt als één van de weinige in deze straat over een ruime tuin en 1 of 2 terrassen per appartement, waardoor de bewoners kunnen genieten van buitenruimte in de stad.

•Renovatiepotentieel: Hoewel het pand te renoveren is, biedt dit gebouw in goede staat een geweldige kans om de eenheden met een relatief beperkt budget naar moderne standaarden te upgraden en de huurwaarde te verhogen.

•Veelzijdigheid: De entiteiten kunnen afzonderlijk verhuurd of samengevoegd worden tot duplex appartementen of omgevormd tot woning voor vrij beroep of een eengezinswoning voor wie zoekt naar rijkelijk veel ruimte.

Waarom Investeren in Dit Pand?

•Stabiele Huurmarkt: Oostende is een populaire bestemming voor zowel toeristen als locals, wat zorgt voor een stabiele vraag naar huurwoningen.

•Toekomstige Waardestijging: Met de juiste renovaties en updates heeft dit pand het potentieel om aanzienlijk in waarde te stijgen.

•Aangename woonomgeving: zowel qua ligging als bewoning in dit mooie pand met heel luchtige en lichtrijke ruimtes en tuin.

Finances

Revenu cadastral
1.236 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
285 m²

Terrain

Surface de la parcelle
234 m²
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
6

Énergie

Classe énergétique
D
Numéro du rapport PEB
20240515-0003246909-RES-1
Chauffage central
Oui

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Peter Benoitstraat 3, 8400 Ostende
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle