Appartement à vendre à Ostende avec 2 chambres

Classe énergétique CEPCC
69
65
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Ideaal starters appartement met zonnig terras in Mariakerke

Welkom in dit gezellige starters appartement, ideaal gelegen aan de Hulstlaan 5 in het charmante Mariakerke. Dit appartement biedt een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een eerste woning of een interessante investering.

Hoewel het appartement een opfrisbeurt nodig heeft, biedt het tal van aantrekkelijke kenmerken die het tot een geweldige keuze maken. Een van de grootste troeven is het ruime, zonovergoten terras waar je kunt genieten van zonnige dagen en gezellige avonden in de buitenlucht. Dit terras zorgt voor een verlenging van de leefruimte en biedt volop mogelijkheden om een groene oase te creëren.

De indeling van het appartement is zeer praktisch, met een goede flow tussen de verschillende ruimtes. Dit maakt het gemakkelijk om de woning naar eigen smaak en stijl in te richten. Bovendien zijn de lage syndicale lasten een groot pluspunt, waardoor je maandelijks kunt besparen op de vaste kosten.

Een ander belangrijk voordeel is dat het gebouw reeds is voorzien van een nieuw dak. Dit betekent minder zorgen en bijkomende kosten op lange termijn, en biedt extra gemoedsrust voor de nieuwe eigenaar.

De locatie in Mariakerke is gewoonweg prachtig, met alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Je bevindt je op een steenworp afstand van winkels, scholen, parken en het openbaar vervoer, waardoor je altijd goed verbonden bent met de rest van de stad.

Mis deze unieke kans niet om dit veelbelovende appartement te bezichtigen. Met een beetje liefde en aandacht kun je hier een heerlijke thuis van maken op een toplocatie in Mariakerke. Plan vandaag nog je bezoek en ontdek de mogelijkheden!

Finances

Revenu cadastral
498 €

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
69 m²

Terrain

Surface de la parcelle
65 m²

Aménagement

Nombre de chambres
2
Surface chambres à coucher
10 m²; 12 m²
Nombre de salles de bain
1

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
299
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
20240514-0003245289-res-1

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Hulstlaan 5, 8400 Ostende
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle