Maison à vendre à Ostende avec 3 chambres

Classe énergétique BEPCB
161
270
3
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Welkom in de Meidoornstraat 20, waar comfort en energiezuinig wonen samenkomen. Deze prachtig gerenoveerde woning ligt in de kindvriendelijke wijk Mariakerke, op een steenworp afstand van de zee en in de nabijheid van winkels en voorzieningen. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een modern en duurzaam leven.

De woning is uitgerust met vloerverwarming, zonnepanelen en een thuisbatterij, wat zorgt voor een energiezuinige en milieuvriendelijke leefomgeving. De nieuwe ramen, geïsoleerde gevels (afgewerkt met crepi) en een geïsoleerd dak dragen bij aan het lage energieverbruik. Doorheen de hele woning zijn er strakke epoxyvloeren, wat het geheel een moderne uitstraling geeft.

Indeling:

Gelijkvloers: Een ruime en lichtrijke woonkamer met open keuken, perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden. Daarnaast is er een praktische fietsenberging, een apart toilet en een kleine kelder.

Eerste verdieping: Hier vindt u twee zeer ruime slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche, ideaal voor een ontspannende start of afsluiting van de dag.

Tweede verdieping: Een royale zolderruimte met de mogelijkheid om twee extra kamers te creëren, perfect voor een groeiend gezin of als werkruimte.

Hoewel de woning al merendeels gerenoveerd is, ontbreken enkel nog de laatste afwerkingen. Dit biedt u de kans om met minimale inspanningen een pareltje van deze woning te maken, volledig afgestemd op uw eigen smaak en behoeften.

Bent u op zoek naar een energiezuinige woning met een moderne afwerking en alle comfort op een toplocatie in Oostende? Dan is deze woning in de Meidoornstraat 20 zeker een bezoek waard!

Finances

Revenu cadastral
1.068 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
161 m²

Terrain

Surface de la parcelle
270 m²
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
3

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
108
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20240820-0003340952-RES-1

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Meidoornstraat 20, 8400 Ostende
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle