Maison à vendre à Ostende avec 6 chambres

DEPCD
213
520
6
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Stap binnen in deze luxueuze villa en laat u verrassen door de elegantie en het comfort dat het biedt. De ruime woonoppervlakte van 213 m² is verdeeld over een ruime woonkamer, een goed geïnstalleerde keuken voorzien van de kwalitatieve apparatuur, en zes ruime slaapkamers die elk een oase van rust bieden. De grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de omliggende tuin en de zee.

De buitenruimte is even indrukwekkend, met een grondoppervlakte van 520 m². De charmante tuin is ideaal voor ontspanning en biedt voldoende ruimte voor buitenactiviteiten. Het is de perfecte plek om te genieten van zonnige dagen en lange zomeravonden met familie en vrienden. De Ruime garage met extra grote oprit zorgt er ook voor dat iedereen gerust kan parkeren.

Deze woning is niet alleen een droom om in te wonen, maar ook ideaal gelegen in het pittoreske Raversijde. Met de zee op slechts enkele stappen afstand, kunt u dagelijks genieten van prachtige wandelingen langs het strand en de frisse zeelucht.

Mis deze unieke kans niet om de eigenaar te worden van deze prachtige villa aan de kust. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de luxe en het comfort van wonen aan de Transvaalstraat 21, Oostende - Raversijde.

Finances

Revenu cadastral
1.380 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
213 m²

Terrain

Surface de la parcelle
520 m²
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
6

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
324
Classe énergétique
D
Numéro du rapport PEB
20230725-0002950993-RES-1

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Transvaalstraat 21, 8400 Ostende
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle