Maison à vendre à Blankenberge avec 3 chambres

BEPCB
236
653
3
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Bent u op zoek naar een instapklare riante villa die rust, stijl en klasse uitstraalt? Dan is dit de woning waar u naar op zoek bent! Deze recent gebouwde villa is uitgerust met kwaliteitsvolle en duurzame materialen wat van deze woning een echte parel maakt. Deze ruime woning is gelegen in een doodlopende straat en in een uiterst rustige buurt. Doch bevindt u zich op een boogscheut van het bruisende stadscentrum. Deze eigendom is gelegen nabij verschillende handelszaken, scholen en sportvoorzieningen en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

De villa is ingedeeld als volgt: men komt binnen in een inkomhal met gastentoilet die aansluit aan de lichtrijke woonkamer voorzien van massief parket. De leefruimte leidt naar een prachtig landelijk geïnstalleerde keuken met dampkap, spoelbak, Boretti gasfornuis en vaatwasmachine. Naast de uitgeruste keuken treft men een handige berging (voorzien van aansluiting voor wasmachine en droogkast) en een ruime garage die naast de carport en meerdere staanplaatsen op de oprit, plaats biedt om de wagen te parkeren.

Via de inkomhal kan u naar de bovenverdieping van deze woning. Op deze verdieping bevinden zich drie uiterst ruime slaapkamers met elk hun eigen terras. De eerste slaapkamer bevat een infraroodcabine en deelt een eerste badkamer met de tweede slaapkamer. De master bedroom werd uitgerust met een prachtige dressing en eigen badkamer.

De woning is voorzien van hoogrendementsbeglazing in houten schrijnwerk, geïsoleerd dak en centrale verwarming op aardgas. Bovendien zijn er ook 12 zonnepanelen aanwezig en treffen we een regenwaterput met een inhoud van 10.000 liter.

Als kers op de taart beschikt de woning over een ruime oprit, en carport en een grote, perfect georiënteerde, omheinde tuin met aangelegd terras met een tuinhuis voorzien van elektriciteit.

Finances

Revenu cadastral
1.542 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
236 m²

Terrain

Surface de la parcelle
653 m²
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
3
Surface chambres à coucher
18 m²; 15 m²; 30 m²
Nombre de salles de bain
2

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
180
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
3271935-RES

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Memlinglaan 8, 8370 Blankenberge
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle