Maison à vendre à Blankenberge avec 3 chambres

Classe énergétique BEPCB
185
67
3
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Welkom in deze prachtige rijwoning, gelegen in het bruisende centrum van Blankenberge. Deze woning is in 2017 volledig gerenoveerd, waarbij kosten noch moeite zijn gespaard om een moderne en stijlvolle leefomgeving te creëren. Met een grote garage op de gelijkvloerse verdieping biedt deze woning niet alleen comfort, maar ook de praktische voordelen van parkeergelegenheid.

Bij binnenkomst in de woning vindt u de inkomhal die leidt naar de garage, uitgerust met een automatische poort. Op deze verdieping bevindt zich ook een eerste slaapkamer met een eigen toilet en douchekamer, ideaal voor gasten of als thuiskantoor.

Via de trap komt u op de eerste verdieping, waar u de lichtrijke woonkamer aantreft. Deze uitnodigende ruimte is perfect om te ontspannen of tijd door te brengen met vrienden en familie. Op deze verdieping zijn ook een tweede toilet en een gezellige eetplaats aanwezig, die naadloos overloopt in de moderne keuken, compleet met hedendaagse apparatuur en comfort. Een handige bureauruimte maakt deze etage compleet, perfect voor thuiswerken of als hobbyruimte.

Op de tweede verdieping vindt u de tweede en derde slaapkamer, beide ruim en licht. De grootste slaapkamer beschikt over een aanpalende dressing, wat extra opbergruimte biedt. De tweede badkamer is een ware luxe met een dubbele wastafel, inloopdouche en een derde toilet.

Tijdens de renovatie is niet alleen gelet op esthetiek, maar ook op energiezuinigheid. De woning is voorzien van hoogrendementsbeglazing in PVC, een geïsoleerd dak en een HR gasketel van Vaillant, wat bijdraagt aan een comfortabele en duurzame woonervaring.

Bent u op zoek naar een ruime woonst of een perfect tweede verblijfsadres? Twijfel niet langer en plan uw bezoek in! Deze woning biedt alles wat u nodig heeft voor een modern en comfortabel leven in Blankenberge.

Finances

Revenu cadastral
916 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
185 m²

Terrain

Surface de la parcelle
67 m²

Aménagement

Nombre de chambres
3

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
185
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20240518-0003251305-RES-1

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Van Maerlantstraat 84, 8370 Blankenberge
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle