Appartement à vendre à Blankenberge avec 2 chambres

Classe énergétique BEPCB
82
82
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
In een zijstraat van de Zeedijk van onze gezellige badstad Blankenberge vindt u dit perfect instapklare appartement. Op de Artanhelling nummer 4 treffen we namelijk dit ruime tweeslaapkamer appartement, gelegen op een steenworp van het strand in het hart van de bruisende badstad Blankenberge.

Het appartement verwelkomt haar bezoekers door middel van een ruime inkomhal die ons doorleidt naar de diverse kamerruimtes. We treffen in de hal onder meer een vestiaire, bergruimte en apart gastentoilet en verder toegang tot de lichtrijke, ruime woonkamer. Deze woonkamer bevat een aanpalende keuken die voorziet aan hedendaags comfort (de installaties bestaan onder meer uit een microgolfoven, gaskookplaat, koelkast en spoelbak, dampkap en vaatwasser). Ook is er een zuid- westelijk georiënteerd terras aanwezig dat toegankelijk is via de keuken. Vanop dit terras krijgen we zijdelings zeezicht. Verder omvat het appartement ook een badkamer met douchecabine, enkele wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Tot slot zijn er ook nog 2 ruime slaapkamers aanwezig die aan de achterzijde van het gebouw gesitueerd zijn.

Als extra troef krijgt het appartement een gunstige EPC waarde en werden de grote kosten in het gebouw reeds gemaakt. Zo werden de schouwen voor de verwarmingsketels, alsook de ketels zelf vernieuwd in 2022 en werd ook het dak reeds geïsoleerd. Een gemeenschappelijke fietsenstalling treffen we op de gelijkvloerse verdieping van de residentie, verder kan er een huurovereenkomst worden overgenomen voor het huren van een garage in de residentie zelf.

Het appartement is ideaal om uw vakanties door te brengen aan de Belgische kust alsook om er permanent te wonen. Bent u op zoek naar een instapklaar appartement met een centrale ligging aan de Zee? Aarzel dan niet en contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of voor het inplannen van een bezoek!

Finances

Revenu cadastral
897 €

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
82 m²

Terrain

Surface de la parcelle
82 m²

Aménagement

Nombre de chambres
2
Surface chambres à coucher
13 m²; 13 m²
Nombre de salles de bain
1

Confort

Ascenseur
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
159
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
3326056-RES

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Non
Permis de lotissement
Non
Localité
Artanhelling 4, 8370 Blankenberge
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle