Maison à vendre à Blankenberge avec 5 chambres

Classe énergétique CEPCC
297
80
5
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Ontdek deze unieke herenwoning aan de Rogierlaan 10 in Blankenberge, een prestigieuze woning gelegen in een rustige straat op een steenworp afstand van de zeedijk. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 297 m² en vijf royale slaapkamers, biedt deze woning een perfecte combinatie van historische charme en modern comfort.

Deze karakteristieke rijwoning is grondig gerenoveerd en heeft zijn authentieke allure behouden, terwijl het is aangepast aan de eisen van het hedendaagse wooncomfort. De woning beschikt over twee ingangen, wat flexibiliteit en gemak biedt bij het dagelijks gebruik.

Bij binnenkomst via de sous-sol verdieping, wordt u verwelkomd door een praktische indeling met een technische ruimte en een ruime bergruimte, compleet met een eigen badkamer. Deze verdieping biedt tevens toegang tot een gastentoilet en een knusse binnenkoer. De tweede toegangspoort leidt naar het vooraan gelegen terras, een perfecte plek om buiten te genieten van een maaltijd of een ontspannen moment.

Op de eerste verdieping vindt u een ruime woonkamer met een eetplaats, ideaal voor familiebijeenkomsten en gezellige avonden. De tweede verdieping herbergt een vernieuwde keuken met een eetplaats en een balkon. Tevens bevindt zich op deze etage de eerste slaapkamer, uitgerust met een eigen doucheruimte met een inloopdouche en wastafel. De derde en vierde verdieping bieden elk twee grote slaapkamers. De bovenste verdieping is uitgerust met een ruime badkamer voorzien van een ligbad, waar u kunt ontspannen na een lange dag.

Naast het esthetische en functionele aspect, is de woning ook energiezuinig met een EPC-label C. De elektrische installaties zijn volledig conform de wettelijke eisen, wat bijdraagt aan een veilige en duurzame leefomgeving.

Deze gerenoveerde herenwoning biedt een uitstekende mogelijkheid voor wie op zoek is naar een stijlvolle woning in een levendige en populaire omgeving nabij de zee. Bovendien biedt de woning potentieel voor een Bed and Breakfast (B&B) door de royale ruimte en de strategische ligging. Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging om deze prachtige woning met eigen ogen te ervaren!

Finances

Revenu cadastral
932 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
297 m²

Terrain

Surface de la parcelle
80 m²

Aménagement

Nombre de chambres
5

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
288
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
3319107-RES

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Non
Permis de lotissement
Non
Localité
Rogierlaan 10, 8370 Blankenberge
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle