Maison à vendre à Bruges avec 3 chambres

Classe énergétique EEPCE
191
395
3
1
Description

ruim burgerhuis op een droomligging in het Gezellekwartier op St Anna, bij de molens, met diepe zuidgerichte tuin, grondoppervlakte 395 m2

Idyllische ligging nabij de vesten en de molens, een gekasseide straat met recht tracé die uitkijkt op het Belfort. Op een steenworp van de St Sebastiaans schuttersgilde, de Rolweg met het Gezellemuseum om de hoek. Een droomhuis, zowel qua concept, ruimte, lichtinval, perceelsgrootte, oriëntatie, mogelijkheden en locatie. Zelden te vinden binnen het Brugse ei. Het pand werd gebouwd in 1954, een stevige constructie met gewelven, royale leefruimtes en grote slaapkamers, en vooral licht, heel veel licht. Het authentiek interieur heeft iets apart en het geheel werd steeds prima onderhouden. De fantastische tuin is de kers op de taart, zongericht, diep en alle privacy. Je kan vlot parkeren in de straat én er zijn diverse garagemogelijkheden in de buurt.
Indeling : 2 provisiekelders. Gelijkvloers : royale inkomhal met statige (én gemakkelijke) trap, toilet, ruime living en eetplaats met brede Vlaamse schouw en dubbel terrasraam, keuken met toegang naar de kelder en naar de tuin, terras, diepe tuin. 1ste verdiep : overloop, berging, 2 grote slaapkamers, dito badkamer met ligbad, lavabo, toilet, bidet. 2de verdiep : overloop, zeer grote slaapkamer met lavabo, bergzolder. CV gas (condensatieketel 2022). Niet gelegen in een risicozone voor overstromingen. P-score : A. G-score : A.




 

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Prix/m²
1.759 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Surface
191 m²
Nouveau bâtiment
Non

Terrain

Surface de la parcelle
395 m²
Affectation urbanistique
Zone d'habitat avec une valeur cult., hist. et/ou esthétique
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
3
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
0

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
427
Classe énergétique
E
Numéro du rapport PEB
20231125-0003049726-RES-1

Urbanisme

Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Stijn Streuvelsstraat 24, 8000 Bruges
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle