Maison à vendre à Saint-Trond avec 4 chambres

Classe énergétique FEPCF
212
800
4
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

We kunnen deze ruime charmante woning terugvinden in de Oude Borgwormseweg 28 te Sint-Truiden. Het centrum van Sint-Truiden bevindt zich op slechts  enkele kilometers waardoor allerlei faciliteiten, scholen en winkels vlot bereikbaar zijn. De woning is gelegen op een rustige ligging met de ideale combinatie tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die Sint-Truiden te bieden heeft. Ook de vlotte verbinding naar zowel de omliggende steden als de N80 draagt bij tot een gunstige ligging.

 

Het pand werd midden 20ste eeuw opgetrokken en is gelegen op een knap perceel van 8A. Mits de nodige opfriswerken kan je deze omvormen tot een ware parel. Ideaal voor wie zelf de handen uit de mouwen wil steken en zijn eigen stempel op deze leuke woning wil drukken.

 

Bij het betreden van de woning komen we terecht in de inkomhal. Deze leidt ons alvast naar de verschillende ruimte en herbergt alvast een gastentoilet. In de leefruimte is er meer dan voldoende ruimte om zowel een living als een eetkamer in onder te brengen. Verschillende authentieke elementen zorgen voor een charmant gevoel dat doorheen de hele woning behouden blijft.

Aansluitend treffen we de ruime keuken met ontbijhoek. Hier kan men zeker heerlijke maaltijden bereiden.

 

Verder kan men op het gelijkvloers nog een ruime polyvalente ruimte terugvinden. Deze kan eventueel ingekleed worden als bijkomende slaapkamer, bureelruimte, ...

 

De prachtige authentieke houten trap in de inkomhal brengt ons naar het verdiep. Via de nachthal kan men vier mooie slaapkamers terugvinden met een oppervlakte variërende tussen de 12 en 20m². Eveneens treffen we de badkamer op dit verdiep. Deze laatste is voorzien van een ligbad en een badkamermeubel met lavabo.

 

De woning beschikt bovendien ook over een ruime zolder. Ideaal voor extra opbergruimte of je kan deze ruime nog zelf creatief invullen.

 

Grote troef van deze woning is dat het volledig onderkeldert is. De kelder is deels voorzien van een tegelvloer.

 

Het ruime perceel zorgt voor het nodige groen en biedt meer dan voldoende speelruimte voor ravottende kinderen en viervoeters.

 

Heeft deze charmante woonst met veel potentieel jouw interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be

 

De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

 

Finances

Revenu cadastral
763 €
Informations cadastrales
0341/00B002
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
212 m²

Terrain

Surface de la parcelle
800 m²
Affectation urbanistique
Zone agricole

Aménagement

Nombre de chambres
4
Surface chambres à coucher
18,5 m²; 20 m²; 17,8 m²; 12 m²
Nombre de salles de bain
1

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
725
Classe énergétique
F
Numéro du rapport PEB
20240925-0003386195-RES-1

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Intimation en justice
Sur demande
Permis de lotissement
Sur demande
Localité
Oude Borgwormseweg 1, 3800 Saint-Trond
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle