Maison à vendre à Saint-Trond avec 4 chambres

Classe énergétique FEPCF
188
310
4
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

In Gelinden, een deelgemeente van Sint-Truiden, vinden we deze ruime op te frissen gezinswoning terug. We bevinden ons hier in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid dankzij de Luikersteenweg welke vlakbij gelegen is en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die Sint-Truiden te bieden heeft.

 

Deze woning werd oorspronkelijk opgericht in het jaar 1964 en is gelegen op een onderhoudsvriendelijk perceel van 3a10ca.

Mits de nodige opfris- en renovatiewerken kan je deze omvormen tot een ware parel. Ideaal voor wie zelf de handen uit de mouwen wil steken en zijn eigen stempel op deze leuke woning wil drukken.

 

Bij het betreden van de woning komen we terecht in de ruime inkomhal. Deze leidt ons alvast naar de leefruimte en de keuken. In de ruime leefruimte is er voldoende ruimte om er zowel een living als eetkamer in onder te brengen. Dankzij de grote raampartijen worden we gedurende de dag voorzien van voldoende natuurlijk lichtinval.

Aansluitend vinden we de keuken. Hier is voldoende ruimte voor het creëren van een gezellige leefkeuken. Achter de keuken bevindt zich nog een badkamer met douche, lavabo en een toilet.

 

De authentieke stenen brengt ons naar het verdiep. Via de nachthal kan men nog 4 slaapkamers terugvinden met een oppervlakte variërende tussen 13 en 16m². Bovendien kunnen we hier nog een ruime toiletruimte terugvinden die als badkamer verbouwd kan worden.

 

Een grote troef van deze woning is de inpandige garage. Ideaal voor er je wagen te parkeren alsook extra bergruimte.

 

De knusse tuin zorgt alvast voor het nodige groen en biedt voldoende speelruimte.

Bijkomend is er hier nog een ruime tuinberging voorzien.

 

Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor dit pand boordevol potentieel? Neem dan snel contact op met ons kantoor om een afspraak vast te leggen op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be


De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

 

 

 

 

Finances

Revenu cadastral
639 €
Informations cadastrales
0231/00H000

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
188 m²

Terrain

Surface de la parcelle
310 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Aménagement

Nombre de chambres
4
Surface chambres à coucher
15 m²; 15 m²; 13,8 m²; 13,1 m²
Nombre de salles de bain
2

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
784
Classe énergétique
F
Numéro du rapport PEB
20240314-0003177032-RES-1

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Intimation en justice
Sur demande
Permis de lotissement
Sur demande
Localité
Sint-Quintinusstraat 13, 3800 Saint-Trond
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle