Commercial à vendre à Saint-Trond

189 000 €
Classe énergétique BEPCB
380
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

KANTOORRUIMTE OP EEN ZICHTBARE LOCATIE MET PARKEERGELEGENHEID

 

In de Dekkenstraat te Zepperen, deelgemeente van Sint-Truiden vinden wij dit pand terug. Dit voormalig bankkantoor geniet van een centrale ligging met voldoende visibiliteit & passage. In de nabije omgeving treffen wij een supermarkt, lokale handelaars, de lokale voetbalclub, ... aan. Door de nabijheid van de expresweg N80 begeeft men zich vlot naar omliggende steden en gemeenten. Extra troef is de parkeergelegenheid op eigen  terrein.

 

Via de hoofdingang gelegen aan de straatzijde krijgen wij toegang tot het gebouw. De ontvangstruimte/het onthaal is een zeer lichtrijke ruimte met dank aan de grote raampartijen/etalage. Wanneer wij ons verder door het pand verplaatsen ontdekken wij een landschapsbureau waar men meerdere werkplaatsen heeft gecreëerd. Grenzend aan deze ruimte treffen wij een keuken/eetplaats aan, deze is gelegen aan de straatzijde. Bijkomend ontdekken wij vijf afzonderlijke ruimtes die voorheen dienst deden als kantoren/vergaderzalen.  De brede gangen doorheen het pand lenen zich perfect als wachtruimte of archief. Verder zijn er op de gelijkvloerse verdieping de nodige sanitaire voorzieningen alsook meerdere stockageruimtes terug te vinden.

 

Mocht u nood hebben aan meer bergruimte, kan u nog steeds gebruik maken van de verscheidene kelderruimtes (deels gelegen boven het maaiveld). Momenteel zijn er verschillende functies toegekend aan de kelders zoals onder andere: een archief, een kluis, een technische ruimte, ...

 

Troeven:

- Ruim handelsgelijvloers

- Goed zichtbare locatie

- Aanwezigheid van airco

- Parkeergelegenheid op eigen terrein

- De huidige inboedel is inbegrepen in de aankoopprijs

 

Interesse om samen de mogelijkheden van dit pand te ontdekken? Contacteer één van onze medewerkers voor een vrijblijvende bezichtiging via info@immohaven.be - 011 74 30 60.

 

De vermelde oppervlaktes zijn slechts een indicatie. Immo Haven kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Finances

Revenu cadastral
1.619 €
Informations cadastrales
0943/00H032 P0002
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Commercial
Sous-type
Immeuble de bureaux
Surface
380 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Aménagement

Type de cuisine
Partiellement installé
Nombre de toilettes
2
Cave
Oui

Confort

Meublé
Oui

Énergie

Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20230424-0002839760-KNR-1
Type de vitrage
Double vitrage

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de construire
Oui
Localité
Dekkenstraat 100, 3800 Saint-Trond
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires