Maison à vendre à Saint-Trond avec 6 chambres

Classe énergétique FEPCF
209
500
6
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

We vinden deze ruime halfopen bebouwing terug op Terbiest ter hoogte van nummer 41 te Sint-Truiden. Het centrum van Sint-Truiden bevindt zich op slechts enkele kilometers waardoor allerlei faciliteiten, scholen en winkels vlot bereikbaar zijn. De woning vinden we terug in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die Sint-Truiden te bieden heeft. Ook de vlotte verbinding naar zowel de omliggende steden als de N80 draagt bij tot een gunstige ligging.

 

De woning is gelegen op een mooi perceel van 5A en werd steeds goed onderhouden door de huidige eigenaars. Gezien de leeftijd van het pand dient men rekening te houden met een aantal opfriswerken. Hierdoor heeft de koper carte blanche om het volledig naar zijn smaak in te richten.

Met maar liefst 206m² aan bewoonbare oppervlakte beschikt deze woning over 6 slaapkamers.

 

Bij het betreden van de woning komen we terecht in de inkomhal. Deze geeft ons toegang tot de gezellige leefruimte. Deze is voldoende ruim voor het creëren van een knusse zithoek en een eetkamer. Aansluitend treffen we de ruime keuken met ontbijthoek. verder kan men op het gelijkvloers nog een apart toilet terugvinden.

 

Via de trap in de inkomhal bereiken we de eerste verdieping. Hier kan men reeds drie ruime slaapkamers en de badkamer terugvinden. Deze is voorzien van een ligbad, een toilet en een lavabo met spiegel. Een van de slaapkamers is bovendien nog voorzien van een ruim balkon.

 

Via een vaste trap bereiken we de tweede verdieping. Ook hier kan men nog eens drie slaapkamers en een douchekamer terugvinden.

 

Voor wie graag de frisse buitenlucht opzoekt, kan je terecht in de volledig omheinde tuin welke zorgt voor het nodige groen!

In de tuin kan men nog een ruime bijkomende berging terugvinden.

 

Grote troef aan deze woning is de ruime inpandige garage! Deze is ideaal voor het parkeren van je wagen alsook extra opbergruimte.

 

Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze ruime gezinswoning? Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be

 

Finances

Revenu cadastral
850 €
Informations cadastrales
0306/00Y002

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
209 m²

Terrain

Surface de la parcelle
500 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Aménagement

Nombre de chambres
6
Surface chambres à coucher
13 m²; 10,5 m²; 9,6 m²; 14,6 m²; 15 m²; 11 m²
Nombre de salles de bain
2

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
540
Classe énergétique
F
Numéro du rapport PEB
20231214-0003068153-RES-1

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Intimation en justice
Sur demande
Permis de lotissement
Sur demande
Localité
Terbiest 41, 3800 Saint-Trond
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle