Maison à vendre à Saint-Trond avec 3 chambres

Classe énergétique DEPCD
277
130
3
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Dit pand aan de Haardstraat 77 biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel leven en wonen in het centrum van Sint-Truiden.

De gelijkvloerse verdieping kunnen we betreden via de inkomhal of via een elektrische sectionaalpoort. Hier vinden we een zeer ruime garage terug. Deze is in zijn totaliteit maar liefst 111m2, maar is op dit moment onderverdeeld met gyproc wanden. De hoogte van de ruimte bedraagt hier 3,30 meter en zijn sanitaire voorzieningen aanwezig. Hierdoor is deze ruimte eenvoudig te reconfigureren naar uw zakelijke of persoonlijke behoeften. 

Een aparte toegangsdeur leidt naar de woning, waar de eerste verdieping u verwelkomt met een uitnodigende leefruimte van 35m2. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Ook de aangrenzende veranda van 23m2, achteraan de woning gelegen, brengt veel licht naar binnen. De veranda geeft uit op een even groot terras. De naastgelegen keuken is praktisch gelegen en direct verbonden met zowel de veranda als de leefruimte.

De tweede verdieping beschikt over twee grote slaapkamers van elk 17m2 en een derde slaapkamer van 9m2. Via de ruime nachthal hebben we tot slot ook toegang tot de badkamer. 

Doorheen heel de woning vinden we automatische rolluiken terug en in 2010 werd het dak compleet vernieuwd en geïsoleerd. Verwarming van het pand gebeurt via een grote warmte installatie met luchtkanalen.

Het pand combineert de rust van een privéwoning met voldoende ruimte voor werk/hobby, allemaal binnen de levendigheid van de stad. Indien dit pand uw interesse heeft gewekt, aarzel niet om ons te contacteren!

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
277 m²

Terrain

Surface de la parcelle
130 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Orientation jardin
Sud-est

Aménagement

Nombre de chambres
3
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
360
Classe énergétique
D
Numéro du rapport PEB
20240627-0003282832-RES-2

Urbanisme

Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
P(arcelle)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Haardstraat 77, 3800 Saint-Trond
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle