Commercial à vendre à Saint-Trond avec 2 chambres

335 000 €
Classe énergétique BEPCB
160
141
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Dit handelspand met een prachtig duplex-appartement biedt de perfecte balans tussen comfort, functionaliteit en stijl, en wacht alleen nog maar op jou om het te ontdekken.

Betreed de gelijkvloerse handelsruimte en laat je charmeren door de warme en uitnodigende sfeer die heerst. Van de knusse voorzaal tot de ruime zaal met een karaktervolle toog, elke ruimte is zorgvuldig ontworpen met jouw behoeften in gedachten. Met aparte verwarmingsketels voor elk niveau ben je verzekerd van een aangename temperatuur het hele jaar door, terwijl de airconditioning in de slaapkamers van het duplexappartement zorgt voor extra comfort op warme dagen.

Het duplexappartement, met zijn eigen aparte ingang, biedt een oase van rust en sereniteit. De lichte en luchtige woonkamer vormt het perfecte toevluchtsoord na een lange dag, terwijl de goed uitgeruste keuken uitnodigt tot gezellige familiemomenten. Het achterterras, verbonden met de keuken, biedt een aangename buitenruimte om te genieten van het weer en de omgeving.

Op de tweede verdieping vind je twee comfortabele slaapkamers, een handige berging en een smaakvolle badkamer, allemaal ontworpen met jouw comfort in gedachten. Extra opslagruimte is beschikbaar op de zolder, terwijl het tweede terras aan de achterzijde een rustige plek biedt om te ontspannen en tot rust te komen.

Kortom, dit handelspand met duplexappartement biedt een unieke kans om te wonen en te werken in alle comfort, op een rustige locatie maar toch dicht bij alle voorzieningen. Waar wacht je nog op? Dit is jouw kans om jouw ideale leef- en werkomgeving te vinden!

Finances

Informations cadastrales
0445/00C000
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Commercial
Sous-type
Immeuble de bureaux
Surface
160 m²

Terrain

Surface de la parcelle
141 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Aménagement

Nombre de chambres
2
Surface chambres à coucher
12,95 m²; 18,7 m²
Nombre de salles de bain
1

Confort

Raccordement au gaz
Oui
Raccordement à l’eau
Oui
Téléphone
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
168
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20240321-000318503-RES-1

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de construire
Oui
Localité
Diesterstraat 17, 3800 Saint-Trond
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires