Maison à vendre à Maasmechelen avec 5 chambres

Classe énergétique BEPCB
394
976
5
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Deze uitstekend verzorgde vrijstaande woning met een netto bruikbare vloeroppervlakte van 394 m² is gelegen op een west gericht perceel van 9a 76ca. In deze residentiële, gegeerde buurt is het aangenaam en rustig om wonen, met alles wat men dagelijks nodig heeft vlakbij, zoals de bakker, de slager, de basisschool en het centrum van Maasmechelen met al zijn faciliteiten. Met de oprit E313 op minder dan twee en een halve kilometer, zijn omliggende steden vlot bereikbaar.
Op enkele minuutjes wandelen of fietsen treft men het gekende Nationaal Park Hoge Kempen met het Mechelse Heidebos, met tal van heerlijke wandelingen en uitzichtpunten op deze prachtige groene omgeving.

De staat van de woning is bijzonder goed en echt instap-klaar te noemen, te danken aan het voortdurend nagenoeg perfecte onderhoud en de regelmatige renovatie- en verbeteringswerken. Zo werd recent nog een nieuwe CV geïnstalleerd, werden de zolder en de muren geïsoleerd en werd de keuken volledig vernieuwd. De koper zal hier onmiddellijk kunnen inhuizen zonder dat nog grote werken aan de orde zullen zijn. Anderzijds biedt de ruime (deels afgewerkte) zolder - bereikbaar via een vaste trap - nog mogelijkheden voor uitbreiding, zeker interessant voor kroostrijke (nieuw samengestelde) gezinnen.


INDELING/OMSCHRIJVING:


- Gelijkvloerse verdieping:
langs de netjes aangelegde voortuin bereikt men de inkomhal met vestiaireruimte en gastentoilet. Bij binnenkomst ervaart men al onmiddellijk een bijzonder verzorgde en degelijke indruk, die men verder zal kunnen opdoen in de volledige woning.
De woonkamer in L-vorm is aangenaam ingedeeld met centraal een grote eetplaats met zicht op en toegang tot het terras en een knusse zitruimte met gezellige ingebouwde haard. Vlak aan de eetplaats vindt men nog een aparte en afsluitbare kamer, die dienst kan doen als bureel voor thuiswerk.
De netjes afgewerkte keuken in passende landelijke stijl is recent nog vernieuwd, met veel oog voor kwaliteit en comfort, onder meer te merken aan het mooie composieten werkblad en de hoogwaardige AEG toestellen, zoals de oven, combi-oven, vaatwasser, inductiekookplaat en frigo.
Vlakbij de keuken bevindt zich nog een koele bergruimte, handig voor het opbergen van voorraad. Verder komt men via de nachthal in de badkamer en in de drie volwaardige slaapkamers - allen op de gelijkvloerse verdieping – zeker interessant voor mensen die minder mobiel zijn.


- 1ste verdieping/Zolder
In de nachthal leidt een goed toegankelijke vaste trap naar de geïsoleerde zolderverdieping, ingedeeld met een netjes afgewerkte slaapkamer, een tweede deels afgewerkte kamer en een grote nog af te werken zolderruimte, met nog uitbreidingsmogelijkheden.


- Kelder
In zeer verzorgde staat en ingedeeld met een ruime inpandige garage, verscheidene bergruimtes, CV ruimte, een handige ingerichte wasplaats en een recent ingerichte doucheruimte met lavabo, zeker handig na lange wandelingen of tuinwerk.


- Buiten:
Aangenaam (deels) overdekt terras aansluitend op de leefruimte, met zicht op de tuin, tot in de puntjes verzorgde siertuin met mooie tuinverlichting, ruimte voor moestuin.


Enkele technische kenmerken:
- EPC: 188 kWh/m² pj - label B, bijgevolg is dit mooie eigendom niet onderhevig aan de renovatieplicht
- CV op aardgas, condenserende HR ketel, recent vernieuwd,
- geïsoleerde zolder
- geïsoleerde spouwmuren
- asbestvrij


Deze mooie woning met een bijzonder degelijke uitstraling kan mogelijk een interessant aanbod zijn voor wie op zoek is naar een instapklare gelijkvloerse woning in een gegeerde buurt vlakbij het centrum van Maasmechelen, in de nabijheid van het Nationaal Park Hoge Kempen, voor jonge gezinnen met nood aan veel ruimte, voor mensen met nood aan opslag te vinden in de ruime kelders,..

Finances

Revenu cadastral
1.308 €
Informations cadastrales
HUIS
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
394 m²

Terrain

Surface de la parcelle
976 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui

Lieu

Transports en commun à proximité
Oui
Autoroute à proximité
Oui
Ecole à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
5
Surface chambres à coucher
15 m²; 15 m²; 18,84 m²; 24 m²; 21 m²
Nombre de salles de bain
2

Confort

Raccordement électrique
Oui
Raccordement au gaz
Oui
Raccordement aux égouts
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
188
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20240731-0003326104-RES-1

Urbanisme

Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Oui
Localité
Werfstraat 16, 3630 Maasmechelen
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle