Appartement à vendre à Genk

Contactez-nous
Classe énergétique CEPCC
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Wij presenteren u een unieke kans om eigenaar te worden van een prachtig handelspand met een commerciële ruimte en drie appartementen, gelegen in het bruisende hart van Genk. Dit pand is momenteel volledig verhuurd, wat niet alleen zorgt voor een stabiele inkomstenstroom, maar ook een aantrekkelijk rendement biedt aan potentiële investeerders. Bovendien zijn twee van de appartementen voorzien van een heerlijk terras waar bewoners kunnen genieten van de buitenlucht en het stadsleven.

 

Of u nu een ervaren investeerder bent op zoek naar een solide en winstgevende investering, of een gedreven projectontwikkelaar die mogelijkheden ziet in het herontwikkelen van deze unieke locatie, dit pand biedt u een scala aan mogelijkheden. De centrale ligging in Genk, gecombineerd met de gunstige verhuursituatie, opent de deur naar diverse toekomstige ontwikkelingen en groeipotentieel.

 

Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie, het plannen van bezichtigingen of om dieper in te gaan op de details van deze bijzondere kans. Mis deze unieke gelegenheid niet en neem vandaag nog de eerste stap naar een veelbelovende investering in het hart van Genk. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een bezichtiging! Ercan@jemar.be 0484036892.

 

Finances

Informations cadastrales
0994/00Y003

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
État du bâtiment
Bon état

Confort

Raccordement au gaz
Oui

Énergie

Classe énergétique
C
Type de vitrage
Double vitrage
Profils de fenêtre
PVC

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Intimation en justice
Sur demande
Permis de lotissement
Sur demande
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires