Appartement à vendre à Genk avec 3 chambres

Classe énergétique DEPCD
130
3
1
Description

Te koop: Penthouse centrum Genk

Stap binnen in luxe en comfort met dit prachtige penthouse in het hart van Genk. Met een royaal netto oppervlakte van 130m² biedt dit juweeltje een overvloed aan ruimte en stijl. 

De ruime woonkamer nodigt uit tot gezelligheid en ontspanning, en wordt verder verfraaid door de warmte en charme van een houthaard, perfect voor knusse avonden met vrienden en familie. De hypergeïnstalleerde keuken een droom is voor elke chef-kok, compleet met hoogwaardige apparatuur en strakke afwerkingen. Geniet van de verfijnde elegantie van de mooie ingerichte badkamer, waar luxe en functionaliteit samenkomen in perfecte harmonie. 

Dit penthouse straalt klasse uit met zijn hoogwaardige parketvloeren en de verfijning van natuursteen die de badkamer en keuken verfraaien. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van luxe en comfort te creëren.

Een van de vele troeven van dit exclusieve verblijf is de onovertroffen locatie, op slechts 5 minuten wandelen van het bruisende centrum van Genk. Hier vindt u een ruim aanbod aan winkels, restaurants en culturele attracties binnen handbereik. En als kers op de taart biedt dit penthouse een adembenemend uitzicht tot Hasselt en over de indrukwekkende terrils van Genk.

Daarnaast beschikt deze residentie over een ondergrondse garage met een staanplaats en een afgesloten berging, waardoor uw voertuig en persoonlijke bezittingen veilig en handig kunnen worden opgeborgen. Bovendien staat deze residentie bekend om zijn netheid en goed onderhouden omgeving, waardoor u zich kunt verheugen op een zorgeloze en comfortabele leefomgeving.

Ervaar het beste van stedelijk wonen in combinatie met de rust en sereniteit. Welkom thuis in dit unieke penthouse dat luxe, comfort en locatie perfect combineert.

Ziet u zicht hier wonen of wenst u meer informatie, gelieve contact op te nemen via petra@vastgoedboutique.be of 0479 24 92 55 #BelPetra

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Penthouse
Surface
130 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Aménagement

Nombre de chambres
3
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
390
Classe énergétique
D
Numéro du rapport PEB
20240209-0003138004-RES-1

Urbanisme

Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Lourdeskapelstraat 17 17, 3600 Genk
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle