Maison à vendre à Hasselt avec 4 chambres

Classe énergétique CEPCC
272
805
4
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Deze instapklare, gezellige gezinswoning op ± 8a05 is gelegen in de gerenommeerde ‘Willemswijk’ en op wandelafstand van het centrum van Hasselt. Een vlotte bereikbaarheid en toch een rustige, zeer centrale ligging in hartje Hasselt is de grootste troef van deze woning.

 

De centrale inkomhal met gastentoilet en vestiaire leidt enerzijds naar het leefgedeelte en anderzijds naar het praktijkgedeelte. Het praktijkgedeelte bestaat uit twee aparte bureauruimtes waar voorheen een vrij beroep werd uitgeoefend. Het leefgedeelte is een aaneensluiting van een open leefruimte met een zithoek en eetkamer. De leefruimtes genieten van veel lichtinval door de vele raampartijen. Het gebruik van de kwalitatieve materialen zorgen voor een gezellige woonsfeer. Aansluitend is er de ingerichte leefkeuken met eethoek. Aan de keuken bevindt zich nog een wasplaats die tevens dienst doet als berging. De inpandige garage is een extra troef op deze locatie.

 

Op de verdieping bevinden zich vier volwaardige slaapkamers. De master bedroom beschikt over een eigen dakterras. Een gemeenschappelijk dakterras wordt door twee andere slaapkamers gedeeld. De badkamer is uitgerust met ligbad, inloopdouche en een dubbele lavabo. Een apart toilet en een bergruimte vervolledigen de bovenverdieping.

 

In de aangelegde zuidwestgeoriënteerde tuin is het rustig vertoeven. Vanaf het terras kan u genieten van deze groene oase die uw privacy garandeert.

 

Het resultaat mag er zijn: voor wie op zoek is naar een instapklare, goed onderhouden woning op wandelafstand van het centrum is dit de ideale opportuniteit.

 

Extra's: airco, alarm, ingebouwde kluis, hoge plafonds, zuidwest-georiënteerde privatieve tuin, ingebouwde kasten, inpandige garage, kruipkelder onder de volledige woning, twee praktijkruimtes,...

Finances

Revenu cadastral
2.015 €
Informations cadastrales
0584/00R002
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
272 m²

Terrain

Surface de la parcelle
805 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Aménagement

Nombre de chambres
4
Nombre de salles de bain
1
Type de cuisine
Partiellement installé

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
244
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
33.180.074

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de construire
Oui
Localité
Armand Hertzstraat 62, 3500 Hasselt
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle