Maison à vendre à Hasselt avec 3 chambres

Classe énergétique DEPCD
175
670
3
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
RUIME CENTRAAL GELEGEN WONING MET DRIE SLAAPKAMERS OP WESTELIJK GERICHT PERCEEL VAN 6A70CA 

Zeer centraal gelegen
, op de Kempische Steenweg ter hoogte van huisnummer 602, vindt u deze tijdloze en gezellige woning terug. Met een bewoonbare oppervlakte van 175 m² (bron epc-attest), een ingerichte studio en een westelijk gericht perceel van 6A70CA: de ideale plek om uw nieuwe thuis vorm te geven. 

De woning werd met liefde onderhouden en kreeg enkele jaren geleden nieuwe ramen, voorzien van driedubbele beglazing en extra  geluidwerend. Hierdoor is de centrale ligging aan de voorzijde binnen niet te merken. De ruime tuin met gezellig terras zorgen voor het nodige groen en een oase van rust. Met uitzicht op achterliggende natuurgebied staat in in direct contact met de natuur en bent zeker van een gewaarborgd uitzicht. 

De ligging is ideaal: op de verbindingsweg tussen Zonhoven en Hasselt, met alle voorzieningen in de directe omgeving terug te vinden. Het bruisende stadscentrum van Hasselt bevindt zicht op korte afstand van de woonst. Verder zijn er  vlotte verbindingen naar de omliggende gemeenten en steden. U woont zeer centraal en geniet tegelijkertijd van een groene oase in de tuin met uitzicht op natuurgebied. Met onder andere de Corda Campus op korte afstand; de ideale plek voor ondernemende bewoners.

De indeling is als volgt:
GELIJKVLOERS
De inkomhal aan de voorzijde geeft toegang tot de open leefruimte opgedeeld in zit- en eetkamer. De originele schouwelementen, grote raampartijen en laminaat zorgt voor  een lichtrijk en gezellig geheel. De naastgelegen keuken is voorzien van alle gangbare toestellen en geeft, net zoals de leefruimte, uit op de veranda. Deze geeft directe toegang tot de tuin en de berging achteraan. De berging is ideaal als stockageruimte en staat in verbinding met de eerste badkamer. Hier is er een toilet, wastafel en douche aanwezig.

EERSTE VERDIEPING
De nachthal op de eerste verdieping geeft toegang tot de twee ruime slaapkamers en de tweede badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van de originele houten vloeren en zijn beiden aangenaam ruim. De badkamer heeft eveneens de houten vloer en is volledig uitgerust met dubbele wastafel, spiegelkast, inloopdouche, toilet (met schuifdeur) en ingebouwde kast met aansluitingen voor wasmachine. 

TWEEDE VERDIEPING
De vaste houten trap brengt u naar de bovenste verdieping waar een volledige studio ingericht is. Een kwalitatieve parketvloer, een ingerichte keuken, een terras met prachtig uitzicht en een extra verdieping zorgen voor diverse mogelijkheden. 

KELDER
Onder de inkomhal is er eveneens een kelderberging ter stockage voorzien. Deze is bereikbaar via de keukenruimte.

BUITENRUIMTE
In de achtertuin is er een vrijstaande garage aanwezig alsook twee kleinere buitenbergingen. De tuin zelf geniet een westelijke oriëntatie en is volledig omheind en vooraan voorzien van een dubbele poort en een zeer ruim terras alsook inrit. 

Op zoek naar een woning met diverse mogelijkheden? Ontdek dan als eerste deze knappe woning op zeer goede locatie in Hasselt. 

Enkele pluspunten van deze woning op een rijtje:
+ Centrale ligging
+ Ruime woning
+ Achterliggend natuurgebied
+ Tijdloze woning
+ Vele mogelijkheden (studentenverhuur, studio, tweewoonst,...)

Wenst u meer informatie of een bezoek ter plaatste?
Neem contact op met Sven Vanholst op het nummer 0499/16.57.11 of mail naar sven@rovavastgoed.be 
Tot binnenkort!

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Prix/m²
522 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
175 m²

Terrain

Surface de la parcelle
670 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Orientation jardin
Ouest

Aménagement

Nombre de chambres
3
Nombre de salles de bain
2
Type de cuisine
Cuisine finie

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
322
Classe énergétique
D
Niveau E
0

Urbanisme

Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Kempische Steenweg 602, 3500 Hasselt
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle