Appartement à vendre à Hasselt avec 3 chambres

Classe énergétique AEPCA
106
3
2
Description

LUXE APPARTEMENT IN HET CENTRUM VAN HASSELT

RESIDENTIE REFUGA

Dit luxe en comfortabel afgewerkt appartement biedt u nu een unieke kans om te gaan wonen in het prestigieuze project Refuga.  Het appartement is met de grootste zorg en aandacht voor detail afgewerkt met uitsluitend hoogwaardige materialen, wat zichtbaar is in de stijlvolle vloeren en de verfijnde afwerking van muren en plafonds.
Met drie slaapkamers biedt het appartement voldoende ruimte voor een gezin of gasten. De kamers zijn ontworpen met een focus op comfort en functionaliteit. De moderne keuken is voorzien van topklasse apparatuur en biedt ruime werkruimte voor culinaire liefhebbers. De twee badkamers zijn uitgerust met moderne voorzieningen, waardoor de dagelijkse routine een plezier wordt.

Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats, zodat zoeken naar een parkeerplek tot het verleden behoort. Daarnaast is er een ruime berging beschikbaar, ideaal voor het opbergen van fietsen, gereedschap of andere persoonlijke bezittingen. Het appartement verkeert in een uitstekende onderhoudsstaat, waardoor direct intrekken mogelijk is zonder zorgen over renovaties. De gemeenschappelijke ruimtes zijn eveneens goed verzorgd, wat bijdraagt aan een aangename woonervaring.

Gelegen in een rustige en goed bereikbare buurt midden in het hart van het centrum van Hasselt, biedt het appartement de perfecte balans tussen rust en nabijheid van voorzieningen. Winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich allemaal op korte afstand. Bovendien is het appartement zeer eenvoudig te bereiken dankzij de toegang van Q-park voor de kleine ring, die directe toegang biedt tot de ondergrondse parking. Dit zorgt voor extra comfort en gemak bij dagelijkse verplaatsingen.

Dit appartement beschikt over drie slaapkamers, luxe afgewerkte keuken en badkamers, een eigen parkeerplaats en een ruime berging. Het is zeer goed onderhouden en biedt een uitzonderlijke woonervaring.

Voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen, neem contact op met michiel@vestio.com of 0478 30 04 25.

 

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Prix/m²
4.953 €

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Nouveau bâtiment
Non

Terrain

Surface de la parcelle
106 m²

Aménagement

Nombre de chambres
3
Nombre de salles de bain
2
Nombre de toilettes
0

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
40
Classe énergétique
A
Niveau E
0
Localité
Meldertstraat 13 1, 3500 Hasselt
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle