Maison à vendre à Heverlee avec 2 chambres

FEPCF
130
227
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Bent u op zoek naar een renovatieproject op een ideale locatie? Dan is deze rijwoning in Heverlee precies wat u zoekt! Gelegen op wandelafstand van Abdij van Park en op fietsafstand van centrum Leuven, verschillende scholen, winkels en sportcomplexen, biedt deze woning een uitstekende ligging en talloze mogelijkheden.

De woning beschikt momenteel over een ruime leefruimte, keuken en badkamer op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers te vinden, en op de tweede verdieping bevindt zich een ruime zolder die na renovatie als extra slaapkamer kan dienen.

Voor de woning werd intussen een omgevingsvergunning bekomen voor een totale renovatie met een uitbreiding van de leefruimte. De vergunde plannen voorzien op het gelijkvloers een ruime leefruimte met een open keuken en veel lichtinval, ideaal voor moderne wooncomfort. Vanuit de woonkamer zal u dan een zalig uitzicht hebben op de tuin, waardoor u midden in het groen zit. Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers gepland, waarvan één slaapkamer direct aansluit op een schitterend dakterras van 13m², perfect om te ontspannen. Daarnaast is er een comfortabele badkamer voorzien op deze verdieping. De tweede verdieping is ontworpen als een masterbedroom met een ensuite badkamer, wat zorgt voor extra privacy en comfort.

Aansluitend op de leefruimte voorzien de nieuwe plannen een terras van 24m² die overloopt in de tuin. Dit zal extra buitenruimte creëren voor bijvoorbeeld een gezellige zithoek of een plek om buiten te dineren.

Houd er rekening mee dat de woning een renovatieverplichting heeft. De omgevingsvergunning en de vergunde plannen zijn terug te vinden in de bijlagen, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en het potentieel van deze woning.

Heeft u interesse in dit renovatieproject? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lucia via +32 495 70 65 15 of lucia@sophimo.be. Dit is uw kans om een woning volledig naar eigen smaak te renoveren op een toplocatie in Heverlee!

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
130 m²

Terrain

Surface de la parcelle
227 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui

Lieu

Transports en commun à proximité
Oui
Autoroute à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
2
Nombre de salles de bain
1
Type de salle de bain
Baignoire

Confort

Raccordement au gaz
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
523
Classe énergétique
F
Numéro du rapport PEB
20220531-0002614132-RES-1

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Condamner
Non
Localité
Pakenstraat 26, 3001 Heverlee
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle