Maison à vendre à Louvain avec 4 chambres

Classe énergétique AEPCA
330
399
4
3
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Deze recente woning (bouwjaar 2018) is een pareltje binnen de Leuvense stadsring. Niet alleen architecturaal scheert ze hoge toppen, ze is ook volledig toekomstproof met de aanwezigheid van zonnepanelen, ventilatiesysteem D, geothermische warmtepomp (warmte en koeling), domotica, sunscreens, driedubbele beglazing,...

Aan de straatzijde betreed je het gebouw via een erg ruime overdekte en afgesloten fietsenstalling. Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich verder de technische ruimtes en (kelder)bergingen. Via de inkomhal kan je zowel met de lift als via de traphal de hoger gelegen verdiepingen bereiken.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 studio's (41 m² en 28 m²) die elk hun eigen badkamer en keuken hebben, en waarbij de grootste studio aan de achterzijde tevens over een gezellig ingesloten terras beschikt.

De tweede en derde verdieping bestaan uit een high-end eengezinswoning. De woonvertrekken zijn gelegen op de tweede verdieping, en omvatten de leefruimte, aparte toilet, eetplaats en design keuken die rechtstreekse toegang biedt aan het terras en de diepe achterliggende stadstuin met tuinhuis.

Op de derde verdieping bevinden zich de slaapvertrekken met een master bedroom en tweede slaapkamer die ook dienst kan doen als bureau, evenals design badkamer (met inloopdouche, ligbad, toilet en lavabo), dressing, wasruimte en dakterras.

Deze woning is uniek en veelzijdig, aangezien ze vele mogelijkheden biedt zowel voor eigen bewoning (al dan niet met kinderen, zorgbehoevende familieleden, studenten,,...) als om in zijn totaliteit of gedeeltelijk te verhuren.

Contacteer ons voor meer info over de huidige verhuurvoorwaarden, plannen, attesten,... en/of voor een bezoek ter plaatse.

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Oui
Prix/m²
3.246 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Surface
330 m²
Nouveau bâtiment
Non

Terrain

Surface de la parcelle
399 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
4
Nombre de salles de bain
3
Type de cuisines
Cuisine finie; Cuisine entièrement aménagée; Cuisine américaine entièrement installée

Confort

Domotique
Oui
Parlophone
Non
Vidéophone
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
42
Classe énergétique
A
Niveau E
25

Urbanisme

Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Riddersstraat 215, 3000 Louvain
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle