Maison à vendre à Zoersel avec 3 chambres

Classe énergétique BEPCB
282
812
3
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Gelegen te Zoersel, op een goed bereikbare en rustige locatie, bevindt zich deze moderne villa op ca. 812 m².
De villa is van de hand van architect Wollaert en geniet ontzettend veel natuurlijke lichtinval. De nadruk ligt hier op licht, comfort en duurzaamheid.

Via een automatische toegangspoort- bereiken we de woning met ruime parking.
Indeling : inkomhal met ingemaakte vestiairekasten en gastentoilet met handenwasser. Toegang tot de open leefruimte ingedeeld in een salon met gashaard, een eetkamer en een geïnstalleerde keuken uitgerust met een werkeiland met uitgietbak, inductievuur, dampkap, vaatwasmachine, powerport en ontbijttoog. De kastenwand is voorzien van een ijskast met vriesvak, combi oven/microgolfoven, stoomoven en een inbouwkoffiemachine (MIELE toestellen). De bijkeuken/wasplaats heeft een aparte zijingang en is ook bereikbaar vanuit de inpandige garage. 
Alle ruimten hebben zicht en toegang tot terras en tuin. Het overdekt terras (Umbris) grenst aan de keuken en is voorzien van regelbare lamellen, screens, verwarming en verlichting. Genieten van het buitenleven kan hier het hele jaar door.

De trap naar de verdieping in glas is elegant en zorgt voor een bijzondere lichtinval. De overloop eveneens in glas geeft toegang tot een open bureelruimte, de hoofdslaapkamer met eigen dressing en terras (2). De badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo, ligbad en inloopdouche. Van hieruit is er toegang tot een terras (3). Slaapkamer 2 en 3 hebben een aparte douchekamer. Het nachttoilet is op de gang.
Via een aparte berging is er via een uitschuifbare trap toegang tot de geïsoleerde bergzolder.

Dankzij de twee ruime terrassen is er de keuze om al dan niet overdekt te genieten van de mooie tuin. De tuin is volledig omheind. Achteraan is er een degelijk tuinhuis met elektriciteit.

Bijzonderheden:  vloerverwarming op aardgas (cond. ketel) - alu-ramen - anyway doors - vliegenhorren - alarm - regenwaterput - geboorde put - irrigatiesysteem - tuinverlichting - ingewerkte buitendouche (design vloerdouche)  - elektr. conform - EPC label B - 187 kWh/m² - Vg-Wg-Gvv-Gvkr-Gmo.

Finances

Ventes sous régime de TVA
Non

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Villa
Surface
282 m²

Terrain

Surface de la parcelle
812 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui

Lieu

Transports en commun à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
3
Nombre de salles de bain
2
Cuisine
Oui

Confort

Vidéophone
Oui
Ascenseur
Non
Alarme
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
187
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
202001102-0002335395-RES-1

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Condamner
Non
Permis de construire
Oui
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle