Maison à vendre à Zoersel avec 4 chambres

Classe énergétique DEPCD
217
2.169
4
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Dit charmante landhuis, omringd door een prachtig aangelegde tuin en grenzend aan het natuurdomein "Zoerselbos", is zeer rustig doch centraal gelegen in een residentiële woonomgeving. De karaktervolle woning biedt een harmonieuze mix van hedendaags leefcomfort en een schitterende groene omgeving.
De indeling is als volgt: de inkomhal verwelkomt u en leidt naar de ruime leefruimte met tegelvloer. De gezellige woonkamer is voorzien van veel raampartijen die zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en een directe verbinding met het terras en de prachtige tuin. Aanpalend treffen we de ruime en lichtrijke leefkeuken, ingericht met kwalitatieve "Miele" inbouwtoestellen, waaronder een koffiemachine. De keuken, met eveneens een directe toegang tot het terras, beschikt over een werkeiland, een eethoek en een aanpalende ruime berging/wasplaats. Via de hal treffen we een gastentoilet, een douchekamer en een bureaukamer die eventueel kan dienen als slaapkamer of hobbyruimte.
Op de eerste verdieping treffen we drie slaapkamers op parketvloer, waarvan de master bedroom voorzien is van ingemaakte kasten en airco. De badkamer, ingericht met een dubbel lavabomeubel, een ligbad en een toilet, heeft aansluitend een doorloopdressing. Verder is er een kelder en een geïsoleerde zolder voorzien.
Rondom ligt de prachtig aangeplante tuin, die een ware oase van rust en privacy biedt en beschikt over twee tuinbergingen en een zuidgeoriënteerd terras. De hoogstammige bomen, de diverse aanplanting en het grote terras zorgen voor een uniek gevoel en laten u genieten van de schitterende omgeving.

Kortom, deze villa in Zoersel is een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruime, goed onderhouden woning met een stijlvolle afwerking, veel privacy en comfort. Overtuig uzelf tijdens een bezoek!

Finances

Revenu cadastral
1.678 €
Informations cadastrales
Zoersel 1afd, sectie D
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Villa
Surface
217 m²

Terrain

Surface de la parcelle
2.169 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle à caractère rural
Jardin
Oui

Lieu

Transports en commun à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
4
Surface chambres à coucher
16 m²; 12 m²; 13 m²; 19 m²
Nombre de salles de bain
2

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
327
Classe énergétique
D
Numéro du rapport PEB
20240717-0003313545-RES-1

Urbanisme

Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Oui
Localité
Sinjorendreef 31, 2980 Zoersel
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle