Appartement à vendre à Zoersel avec 2 chambres

85
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Zijn je huis en tuin wat te groot geworden? Ben je al het onderhoud beu? Lonken de voordelen van zorgeloos wonen in een luxueus afgewerkt appartement met terras? Dan is misschien de tijd gekomen om te gaan genieten. Deze kwalitatief hoogstaande appartementen bieden plaats aan twee slaapkamers. Ideaal als er een gast komt logeren. Of misschien wordt het wel die hobbykamer waar je al zo lang van droomt.
Het gelijkvloersappartement heeft een inkomhal met gastentoilet, 2 ruime slaapkamers aangrenzend aan de tuin, een lichtrijke woonkamer met gezellige leefkeuken & aanpalende praktische berging. Een overdekt terras aanpalend aan de leefruimte maakt het compleet.
De ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn toegankelijk via de lift en zijn verplicht bij aan te kopen. De fietsenbergingen zijn inbegrepen in de prijs.
Wil jij inzetten op verbindend wonen, duurzaamheid en een kwalitatieve afwerking? Dit BEN appartement heeft vele troeven: vloerverwarming in de woonruimte, domotica type NIKO Home Control, ventilatiesysteem type D, warmtepomp, zonnepanelen, realistische budgetten voor keuken en badkamer én wordt opgetrokken in onderhoudsvriendelijke materialen. Het fiscale voordeel krijg je er als bonus bovenop. Nog een meerwaarde? De fraai aangelegde gemeenschappelijke, onderhoudsvriendelijke tuin met 2 wandelpaden met als extra een petanquebaan met zitbanken.
Garanties? Er wordt verkocht onder de Wet Breyne met 100% voltooiingsgarantie. Prijs is excl. registratierechten op het grondaandeel en BTW op het constructiegedeelte (+ kosten koper)  
Dit appartement komt in aanmerking voor 6% BTW regeling indien aan alle voorwaarden wordt voldaan.
Oplevering voorzien medio 2024 

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Ventes sous régime de TVA
Oui

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
85 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui
Surface jardin
41,3 m²

Aménagement

Nombre de chambres
2
Nombre de salles de bain
1
Type de cuisines
Cuisine finie; Cuisine entièrement aménagée

Confort

Domotique
Oui
Parlophone
Non
Vidéophone
Oui

Énergie

Niveau E
19
Émissions de CO²
0 kg/kWh
Panneaux solaires
Oui

Urbanisme

Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Non
Patrimoine protégé
Non
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle