Maison à vendre à Schilde avec 1 chambre

Classe énergétique EEPCE
129
579
1
1
Description

Aangename vrijstaande woning met zonnige tuin

Aangename vrijstaande woning met zonnige tuin op mooi perceel van 579 m² in een rustige, groene woonwijk in Schilde

129 m² woonoppervlakte | Open bebouwing | Hoekperceel: 579 m² groot en 20 m breed | Ruime leefruimte | Landelijke maatkeuken | Ruime slaapkamer | Royale badkamer | Zonnige tuin en terras | Zuidwest oriëntatie | Bijgebouw ca. 18 m² | Licht en luchtig wonen | Nieuwe condensatieketel | Alarmsysteem | Asbestveilig | Top gelegen | Groene rustig omgeving


In een rustige, sympathieke wijk met statige bomen ligt een goed onderhouden vrijstaande woning te wachten op haar nieuwe eigenaars. Houdt u van een open gevoel, luchtig wonen en veel lichtinval? Dan is dit pareltje écht iets voor u. U krijgt mooie ruimtes, kwaliteitsvolle materialen, een degelijke basis en een fantastische ligging – in de woonwijk Picardië in Schilde. Kortom: alles wat u nodig hebt, goed onderhouden en in een rustige, groene straat. Kom snel kijken!

Indeling van de woning:
  • Inkomhal: witte muren, een marmeren trap met een romantische trapleuning en massief houten deuren. Vanaf het moment dat u binnenstapt, ervaart u het karakter en de ruimte van het interieur. Er is plaats voor een hoge vestiairekast. En via de hal komt u in het gastentoilet met handenwasser.
  • Woonkamer: vanuit de hal stapt u in de open leefruimte met prachtige parketvloer. Dankzij de grote ramen komt er veel licht naar binnen en hebt u een mooi uitzicht op het groen rondom het huis. Dé blikvanger in de woonkamer is het massief houten op maat gemaakte wandmeubel waarrond de zithoek staat. De haard zorgt voor sfeer en gezelligheid.
  • Keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de landelijke maatkeuken, met zicht op de tuin. Hier is de kok in huis de koning te rijk, met kasten, lange natuurstenen werkbladen aan 2 kanten en veel plaats daartussen. Deze is compleet uitgerust met een gaskookvuur met 5 pitten, afzuigkap, ingebouwd koffiezetapparaat, oven, microgolfoven én stoomoven, gigantische side-by-side koelkast met diepvriezer en een ingebouwde nieuwe vaatwasser.
  • Terras: aansluitend bevindt zich het zalige zonneterras. Ruim genoeg voor een grote tafel om buiten te eten, een lounge-set en enkele ligzetels om te zonnebaden. Klaar om te barbecueën?
  • Masterbedroom met ensuite badkamer: u neemt de trap naar de eerste verdieping en krijgt een leuke verrassing. Grote ramen, op maat gemaakte dressingkasten, een parketvloer en een ensuite badkamer. Dat moet de masterbedroom zijn. De badkamer is er een zoals u die in de interieurbladen vindt: met witte reliëftegels tegen de muur, een luxe-massagedouche en een heerlijk ligbad. Verder heeft de badkamer een wandmeubel met ingebouwde dubbele wastafel, een toilet en verscheidene spiegels over de volledige breedte tot het plafond.
  • Bergzolder: moet er nog bergruimte zijn? Via een luik en zoldertrap bereikt u de bergzolder. Laat die dozen vol herinneringen maar komen!
  • Tuin: rond het huis vindt u een mooie aangelegde tuin met veel bloemen, bomen en struiken die in elk seizoen voor een prachtig plaatje zorgen. Het prachtige hoekperceel met een totale straatbreedte van 47,59 m is volledig omheind en u geniet er van veel privacy.
  • Bijgebouw: in de tuin wacht u nog een fijne verrassing: een ruimte van 18 m² om te gebruiken als hobbyruimte of atelier. Momenteel is deze ingericht met ingebouwde kasten en een handige spoelbak. In het tweede deel van het bijgebouw vindt u de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. Gebruikt u dit bijgebouw binnenkort voor uw zaak? Dan is dit perfect als praktijkruimte of bureau. Maar u kan er even goed een kangoeroewoning, poolhouse of man cave van maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, mits toestemming van stedenbouw natuurlijk.
Goed om te weten
De woning is degelijk gebouwd met een betonvloeren constructie. Alle raamprofielen in het huis zijn van hout, hebben dubbele beglazing en zijn grotendeels voorzien van vliegenramen. De centrale verwarming is efficiënt dankzij de zuinige Vaillant-condensatieketel (2024) op gas. Komen er nog snikhete zomers aan? Dan zorgt de lucht-luchtwarmtepomp in de slaapkamer voor de nodige verkoeling. Het dak werd geïsoleerd met 10 cm MW en ook de muren werden geïsoleerd. Voorzie beide van extra isolatie naar de normen van vandaag en het epc neemt een flinke duik naar beneden. Verder zijn er overal zuinige, ingebouwde ledspots voorzien en heeft de woning een alarmsysteem.
 
Overstromingsrapport: P-score: D; G-score: C.

Gegeerde locatie: groene omgeving en toch overal dichtbij
Deze woning is gelegen in een rustige, gegeerde woonwijk in Schilde op een steenworp van het centrum, verrijkt met een groene omgeving. Hier is het aangenaam wonen in een rustige straat zonder doorgaand verkeer. Toch hoeft u niet ver te wandelen of te rijden voor winkels en horeca, want de Turnhoutsebaan ligt op wandel- en fietsafstand. Ook openbaar vervoer en scholen treft u in de nabije omgeving. Verder ligt de nadruk in Schilde op groen – u ontspant in de prachtige bos- en weidelandschappen en het Fort van ’s Gravenwezel & de Schans van Schilde liggen beide op minder dan 10 min fietsen. Aan de sportievelingen wordt ook gedacht: Exxtreme Sports, Rinkven Golfclub, Tennisclub en manege Brabo liggen allemaal in de buurt. Kortom, een toplocatie!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Prix/m²
775 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
129 m²

Terrain

Surface de la parcelle
579 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
1
Nombre de salles de bain
1
Type de cuisine
Cuisine finie

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
422
Classe énergétique
E
Niveau E
0

Urbanisme

Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
C (faible risque d’inondation dans le climat actuel)
Localité
Ommegangstraat 31, 2970 Schilde
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle