Maison à vendre à Schilde avec 4 chambres

Classe énergétique BEPCB
619
3.948
4
2
Description

Villa spacieuse avec beau jardin et espace de pratique

Gelegen in een rustige buurt doch vlak bij het centrum van Schilde vinden we deze magistrale villa, gebouwd in 1990 en gerenoveerd in 2014. Met een bewoonbare oppervlakte van 619 m2 heeft deze eigendom een energiezuinig epc label B. Er zijn twee aparte ingangen waardoor er een mogelijkheid bestaat voor het houden van een eigen kantoor/praktijkruimte, co-housing of gewoon een extra deelruimte voor het gezin.

Wat onmiddellijk opvalt is de mooie  oprijlaan met een inpandige garage voor 2 wagens. Via de hoofdinkom kom je in de ruime woonkamer waar het  perfect is om ’s winters in alle rust bij te kletsen aan de houthaard of te dineren in de formele eetplaats. Op de mezzanine is er ook nog een open bureel. Ook in de keuken met tof eiland kijk je overal uit op groen, het giga terras en dit terwijl je gezellig staat te kokkerellen of te aperitieven. Via de andere inkom kom je in de praktijkruimte en kan je zo via de gang naar de overloop het buiten terras. Een deel van het terras is overdekt en er zijn ook twee grote elektrisch bediende zonneluifels. In de fraai aangelegde tuin treffen we ook nog een ruim tuinhuis en serre terug.

Op +1 vind je vier slaapkamers, dressing en 2 recente badkamers met douche, bad, dubbele lavabo en toilet. Via een vaste trap kom je op +2, waar zich een afgewerkte volwaardige open ruimte bevindt van wel 155 M2. Hier kan men zelfs nog een extra wooneenheid van maken (of extra slaapkamers) of gewoon gebruiken als hobbykamer en opbergruimte.  Tot slot is er ook nog een handige kelder met vaste trap, bereikbaar via de hoofdinkom.

Boek nu alvast uw afspraak via 03/225.00.68 of via info@wellimmo.net. Alle info op www.wellimmo.net
 

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Prix/m²
405 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Villa
Surface
619 m²

Terrain

Surface de la parcelle
3.948 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
4
Nombre de salles de bain
2
Type de cuisines
Cuisine finie; Cuisine entièrement aménagée

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Oui
Vidéophone
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
182
Classe énergétique
B
Niveau E
0

Urbanisme

Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Ter Maelenbaan 12, 2970 Schilde
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle